oister

Oister introducerer nye mobilabonnementer med fokus på data

Lavprisselskabet Oister har tilføjet to nye mobilabonnementer og ændret lidt på eksisterende enten på indhold eller pris. Guide til alle Oisters mobilabonnementer.

Nogle teleselskaber kører med de samme priser og samme mængde indhold i deres mobilabonnementer med enkelte justeringer fra tid til anden. Så er der Oister, der ofte ændrer i både priser og indhold og heller ikke er blege for at introducere nye mobilabonnementer og skrotte andre.

Og det er lige præcis, hvad Oister har gjort – de har opdateret udvalget af mobilabonnementer med to nye og ændret priserne på et par andre.

Se også: Find bedste abonnement hos Oister

 

Mobilabonnementer hos Oister

Oisters udvalg af mobilabonnementer ser således ud nu efter de nye ændringer fra selskabets side:

  • 2 timers tale og 2 GB data – 49 kroner (status quo)
  • 5 timer og 5 GB data – 79 kroner  (tidligere fik man 6 timer tale og 6 GB data)
  • 5 timer og 25 GB data – 89 kroner (nyt)
  • 20 timer tale og 20 GB data – 99 kroner (status quo)
  • Fri tale og 10 data – 99 kroner (status quo)
  • Fri tale og 50 data – 109 kroner (nyt)
  • Fri tale og fri data – 149 kroner (tidligere pris 129 kroner)

Du kan sammenligne indhold på alle Oisters mobilabonnementerteleprisguide.dk. Du kan også læse mere om Oisters mobilabonnementer hos Oister selv.

 

Fokus på meget data

Med de to nye abonnementer på hylderne slår Oister fast, at det for dem primært handler om at tilbyde meget data til lave priser. 5 timer og 25 GB data er målrettet de unge, der sjældent taler i mobil, men som kommunikerer med vennerne via messenger-apps og sociale medier og naturligvis streamer video og musik via streaming-tjenester.

Grundlæggende virker abonnementet med fri tale og 50 GB også om et, der er relevant for unge, selvom der er fri tale inkluderet. Fri tale virker mere som en undskyldning for at kunne tage 10-20 kroner mere om måneden for abonnementet. De kunne formentlig sagtens nøjes med 5-10 timers tale i det abonnement.

Se også: Sammenlign priser på 300+ mobilabonnementer

Skriv et svar