Oister lokker med nye intro-tilbud: 59 kroner for fri data

Oister kaster sig endnu en gang ind i kampen om mobilkunderne med nye tilbud på mobilabonnementer. Se alle de nye intro-tilbud her.

Oister lokker med nye intro-tilbud: 59 kroner for fri data

Den lille østers fra Oister er en usædvanlig hidsig en af slagsen. Nu er der nemlig nye fristende tilbud fra lavprisselskabet – se dem alle her.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Skift til Oister og få stor besparelse i en periode

Er du ikke bleg for at skifte mobilabonnement ofte, er der mange penge at spare ved at skifte til Oister lige nu. Oister er netop nu klar med nye tilbud, der skal lokke flere kunder til biksen. Se dem herunder:

  • Fri tale og 50 GB data: 2 måneder til 29 kroner per måned. Herefter er prisen 99 kroner.
  • Fri tale og 120 GB data: 2 måneder til 39 kroner per måned. Herefter er prisen 119 kroner.
  • Fri tale og fri data: 2 måneder til 59 kroner per måned. Herefter er prisen 179 kroner.

Oister har derudover også intro-rabatter på deres mobilabonnementer med streaming. Her kan man fx få fri tale og 65 GB data samt Viaplay til 99 kroner i én måned. Herefter er prisen 179 kroner.

Der er ingen binding på mobilabonnementerne fra Oister.

Se alle aktuelle tilbud hos Oister

Andre gode tilbud på mobilabonnementer

Der er andre gode tilbud på mobilabonnementer netop nu, som det bestemt er værd at tjekke ud.

Her er det for eksempel eesy, der giver 3 måneder til halv pris. Det betyder, at man kan få fri tale og 100 GB data til 69 kroner i tre måneder.

Se aktuelle tilbud hos eesy

Hos Call Me finder vi et fremragende tilbud på fri data. Her kan man få deres mobilabonnement med fri tale og fri data til 74 kroner indtil 10. april 2023. Derudover er har Call Me den laveste pris på fri data, for normalprisen er kun 149 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Call Me

Hos Duka kan kan få fri tale (i og til hele EU, Norge, Færøerne og Island) og 30 GB data samt 12 GB EU-data til 49 kroner per måned frem til 30/6. Derefter er prisen 99 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Duka