Oister lancerer billigere abonnement med musikstreaming

Ønsker du et billigt mobilabonnement inklusiv en musiktjeneste, kunne Oister have det rette for dig. Se Oisters nye billige mobilabonnement med musikstreaming.

Oister lancerer billigere abonnement med musikstreaming

Oister har netop lanceret et billigere mobilabonnement inklusiv musikstreaming med et Deezer Premium. Vi tager et kig på det nye abonnement og sammenligner med konkurrenternes.

Det er de færreste der i dag vil undvære en musik-streamingtjeneste. Vælger man et mobilabonnenent inklusiv et abonnement på musikstreaming er der færre abonnementer at holde styr på. Få svar på om det kan betale sig at vælge et mobilabonnement med streaming inkluderet her.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mobilabonnement og musikstreaming for 129 kroner

Tidligere kostede et mobilabonnement med streaming hos Oister fra 139 kroner. Med det nye abonnement bliver det en anelse billigere af kombinere to ting produkter. Herunder kan du se specifikationerne på abonnementet.

  • Fri tale, 15 GB data, 15 GB EU-data samt Deezer Premium musikstreaming. Pris per måned er 129 kroner.

Se aktuelle abonnement hos Oister

Der er ingen binding på abonnementet hos Oister. Der er ikke tale om et tidsbegrænset tilbud, men derimod et nyt abonnement med en fast månedlige pris.

Er Oister billigst med mobilabonnement med musik?

Det store spørgsmål er, om Oister har den laveste pris på er mobilabonnement med inkluderet musikstreaming.

Først og fremmest kan vi tage et kig på deres tidligere abonnement til 139 kroner, hvor man for 10 kroner ekstra fik hele 35 GB data. Danskernes gennemsnitlige forbrug af mobildata lå i 2022 på omkring 18 GB, og derfor er det nye abonnement med kun 15 GB altså ikke passende for mange forbrugere.

Den tætteste konkurrent til Oisters abonnement med musikstreaming er CBB. CBB tilbyder et mobilabonnement med Tidal musikstreaming, hvor der er fri tale, 10 GB  og 15 GB EU-data. Prisen på dette er 139 kroner per måned. Her er Oisters altså et betydeligt bedre valg.

Vælger du at købe mobilabonnement og musiktjeneste for sig, kan man få 10 timers tale og 10 GB data til 79 kroner per måned hos Greentel samt et musikstreaming abonnement til 99 kroner per måned. Den samlede pris per måned er ved denne løsning 178 kroner.

Oisters nye abonnement med musikstreaming ser derfor ud til at være den billigste løsning lige nu.

Se også: Guides til mobilabonnementer