Oister har 50% rabat på 4G-bredbånd med ViaPlay

Få halv pris på mobilt bredbånd med fri data (2.500 GB), gratis router og streamingtjenesten Viaplay i de første tre måneder. Se tilbuddet hos Oister.

Oister har 50% rabat på 4G-bredbånd med ViaPlay

Lavprisselskabet Oister har lige nu et rigtigt godt tilbud til dig, der gerne vil have billigt bredbånd med masser af data og rabat på streamingtjenesten ViaPlay. Oister har nemlig lanceret et tilbud på mobilt bredbånd via 4G kombineret med Viaplay Film & Serier.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

4G-bredbånd og ViaPlay til kun 149 kroner

Hos Oister får man lige nu mobilt bredbånd via 4G med en gratis router, hele 2,5 TB data og ViaPlay med 50 procent rabat de første tre måneder.

Med i tilbuddet er en gratis 4G-router fra Huawei (Huawei B535-232 MBB) med i købet. Den understøtter 2,4 og 5,0 GHz Wi-Fi og op til 64 brugere. Routeren har en vejledende pris på næsten 1.000 kroner.

Der er masser af data med i pakken til hele familien. I de fleste abonnementer får man 1.000 GB, men her får man hele 2.500 GB.

Til sidst er der streamingtjenesten Viaplay, som normalt koster 129 kroner per måned.

Alt i alt koster dette 299 kroner, hvilket er en skarp pris. De første tre måneder er prisen dertil kun 149 kroner.

Oprettelse koster 0 kroner og der er 6 måneders binding på abonnementet.

Se tilbuddet hos Oister her

Husk mobildækning ved køb af mobilt bredbånd

Mobildækningen er meget vigtig for den oplevelse, du vil opnå med mobilt bredbånd. Derfor skal du sikre sig, at dækningen hos Oister, hvor du skal bruge det, er god.

På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer.

Mere end 10.000 danskere har delt ud af deres erfaringer med de danske teleselskabers mobildækning. Du kan hjælpe andre ved at udfylde formularen nedenfor.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?