Er Oister Danmarksmester i mobiltelefoni

Politiken har i dag kåret Oister til Danmarks billigste mobilselskab og der er noget om snakken. Oister har absolut fingeren på aftrækkeren når de med nye mobilabonnementer og lave priser skyder ekstra liv i priskrigen på telemarkedet - Se fordele, ulemper og priser ved Oister.

Er Oister Danmarksmester i mobiltelefoni

I følge Politikens prissammenligning af mobilabonnementer på det danske telemarked – lørdag d. 21-03-2015 – træder Oister frem som landets billigste mobilselskab – Vi ser nærmere på fordele, ulemper og priserne ved Oister.

 

6 timers Tale & 5 GB til 79 kroner

I politikens pristjek var det mobilpakken med 6 timers Tale og 5 GB Data til 79 kroner om måneden, som sikrede Oister førstepladsen i den omfattende prissammenligning. Vi kan kun tilslutte os kåringen og tilføje, at Oister med dette tilbud kan dække 60 procent af danskernes faktiske mobilforbrug.

Med denne mobilpakke får vi for alvor testet i hvilken grad prisen er det vigtigste konkurrenceparameter for mobiltelefoni, eller om andre forhold også gør sig gældende f.eks mobildækning, netværk og indholdstjenester.

 

Oister dobler data-mængden på 4G

I tillæg til at have lanceret nye og billigere mobilpakker, har Oister også valgt at kaste sig ind i priskrigen på 4G data-pakker. Oisters standard pakker er baseret på 3G, men for 20 kroner ekstra om måneden kan man få 4G og dobbelt op på data-mængden. F.eks koster 20 timers Tale, 30 GB Data på 4G kun 149 kroner om måneden

Det relativt store udvalg af mobilpakker på både 3G og 4G bevirker, at Oister i dag kan tilbyde meget konkurrencedygtige priser til langt de fleste danskere. At Oister hertil også tilbyder meget lave priser på mobilt bredbånd forstærker bare billedet af, at Oister befæster sin position som landets billigste mobilselskab.

 

Oisters mobilpakker

Oister tilbyder ni forskellige mobilpakker. Her ser du priserne og indholdet af tale, data og sms. De første fem pakker er på 3G, mens de efterfølgende pakker er med 4G.

1 time Tale, 1 GB Data & Fri SMS/mms (3G)
Pris: 49 kroner /md.
Læs mere om pakken her

3 timers Tale, 2 GB Data & Fri SMS/mms (3G)
Pris: 69 kroner /md.
Læs mere om pakken her

6 timers Tale, 5 GB Data & Fri SMS/mms (3G)
Pris: 79 kroner /md.
Læs mere om pakken her

10 timers Tale, 8 GB Data & Fri SMS/mms (3G)
Pris: 89 kroner /md.
Læs mere om pakken her

20 timers Tale, 15 GB Data & Fri SMS/mms (3G)
Pris: 129 kroner /md.
Læs mere om pakken her

 

3 timers Tale, 4 GB Data & Fri SMS/mms (4G)
Pris: 89 kroner /md.
Læs mere om pakken her

6 timers Tale, 10 GB Data & Fri SMS/mms (4G)
Pris: 99 kroner /md.
Læs mere om pakken her

10 timers Tale, 16 GB Data & Fri SMS/mms (4G)
Pris: 109 kroner /md.
Læs mere om pakken her

20 timers Tale, 30 GB Data & Fri SMS/mms (4G)
Pris: 149 kroner /md.
Læs mere om pakken her

 

Fordele & ulemper ved Oister

Mobiltelefoni er som maling, den skal dække for at tjene sit formål. Oister benytter 3s mobilnet og er derfor begrænset til de områder af landet hvor 3 har dækning og netværk. 3s 4G net dækker primært i de større byer. Bor du udenfor de større byer kan det måske knibe med dækningen. Hør gerne med dine naboer om de har positive erfaringer med 3s mobilnet før du evt skifter mobilselskab.

Oister giver tilskud til et lille udvalg af de mest populære telefoner. Hvis high-end smartphones er noget for dig, så kan du hos Oister være heldig, at få gode priser på telefoner. Det er især kombinationen af de lave priser på mobilforbruget, som gør at man på den lange bane kan spare mange penge på telefonens samlede pris (prisen du må betale for telefonen + prisen du må betale for mobilforbruget).

 

 

Se også: De bedste mobilabonnement lige nu