Oister er billigst på 3’s net

Hvis du går og leder efter et billigt mobilabonnement, og samtidigt foretrækker 3's netværk, så er det helt klart Oister du skal kigge efter.

Oister er billigst på 3’s net

Teleselskabet 3 har ad flere omgange været udskældt for dårlig dækning udenfor byerne. Men bor du i et område, hvor 3’s netværk tilbyder god dækning, så findes der en lang række gode og billige abonnementer. 3 deler sit netværk med datterselskabet, Oister, der tilbyder nogle af markedets absolut billigste datapakker – Oisters priser gør faktisk, at fem ud af Oisters seks mobilabonnementer er billigere end samtlige af 3’s mobilabonnementer.

Du får selvfølgelig ikke 3’s populære 3LikeHome, der giver mulighed for at bruge dit abonnement i mere end 60 lande, hvis du vælger et abonnement fra Oister. Men du får dog mulighed for at bruge en del af din data, samt din tale og SMS/MMS i EU. Herunder har vi listet de 5 billigste mobilabonnementer fra Oister.

Se også: Teleselskaber med bedste mobildækning

De 5 billigste abonnementer på 3’s net findes hos Oister

#1

2 timers tale + 2 GB data
2 GB i EU
Oprettelse: 0,-
Månedlig pris: 49,-
Ingen binding

#2
8 timers tale + 8 GB data
5 GB i EU
Oprettelse: 0,-
Månedlig pris: 79,-
Ingen binding

#3
3 timers tale + 30 GB data
6 GB i EU
Oprettelse: 0,-
Månedlig pris: 89,-
Ingen binding

#4
10 timers tale + 40 GB data
7 GB i EU
Oprettelse: 0,-
Månedlig pris: 99,-
Ingen binding

#5
Fri tale + 60 GB data
7 GB i EU
Oprettelse: 0,-
Månedlig pris: 109,-
Ingen binding

Se aktuelle tilbud hos Oister

3 er noget dyrere

Det kræver ikke en doktorgrad i matematik at se, at 3 er meget dyrere end Oister. 3’s billigste mobilabonnement koster 1o0 kroner om måneden, og inkluderer 12 GB data og 12 timers tale. 3’s billigste abonnement er således kun 9 kroner fra et abonnement med fri tale og 60 GB data hos Oister, som koster 109. Grunden til, at 3’s abonnement til 100 kroner ikke er med på vores liste er, at det kun kan bruges i Danmark – man har altså intet af sit inkluderede forbrug tilgængeligt i udlandet, heller ikke indenfor EU.

Se aktuelle tilbud hos 3

Priserne på mobilabonnementer skifter ofte, og denne liste er fra marts, 2020. Husk at du altid kan finde opdaterede oversigter over mobilabonnementer på det danske telemarked, her på TelePrisTjek.dk.

Sammenlign priser på mobilabonnementer