Oister: Dobbelt op på data til den halve pris

Fantastisk tilbud på mobilabonnement med hele 100 GB data og fri tale til kun 49 kroner de første tre måneder. Se nærmere på abonnementet her.

Oister: Dobbelt op på data til den halve pris

Har du brug for masser af taletid og mobildata i dit mobilabonnement, finder man med stor sandsynlighed ikke et bedre tilbud lige nu end Oisters. Oister giver nemlig fri tale og 100 GB data til kun 49 kroner i tre måneder.

Se også: Få hjælp til at vælge mobilabonnement

Meget tale og data til en lav pris

Det er bestemt værd at tage et nærmere kig på dette tilbud fra Oister. Til en pris fra 99 kroner om måneden får man nemlig masser af både tale og data, som dækker langt de fleste af forbrug. Lad os tage et nærmere kig på mobilabonnementet fra Oister:

  • Fri tale, 100 GB data og 12 GB EU-data: 49 kroner i tre måneder. Derefter 99 kroner per måned.

Se tilbuddet fra Oister

Man skal ikke betale oprettelse og der er heller ingen binding på abonnementet. Ønsker man ikke at blive der mere end de tre måneder, hvor der betales halv pris, kan man vælge at skifte mobilselskab.

Er Oister billigst?

Der er stor konkurrence blandt mobilselskaberne og derfor mange tilbud og nye abonnementer. Spørgsmålet er derfor, om dette tilbud fra Oister overhovedet er det bedste til prisen?

Vi har taget et kig ind hos konkurrenterne og undersøgt det nærmere. Her tager vi udgangspunkt i normalprisen og ikke kampagnepriser, der typisk kun holder 1-3 måneder.

Hos CBB betaler man 20 kroner mere per måned for halvt så meget mobildata. Hos Call Me får man til samme pris kun 30 GB data og hos duka får man 50 GB til 119 kroner per måned. Og hos eesy er prisen for 50 GB data også 119 kroner per måned.

Vi kan altså konkludere, at man får mere mobildata til samme eller lavere pris hos Oister. Husk at tjekke mobildækningen i dit område her.

I forhold til duka vil vi dog mene, at også deres tilbud er virkelig godt. I dukaTALE-abonnementet får man fri tale og 50 GB til brug i og til Danmark til en pris på 59,50 kroner resten af 2023.

Se det tilbud hos duka her