oister datadeling gi en giga

Oister: Del din data med andre Oister-kunder

Gi’ en GIGA. Sådan lyder lavprisselskabet Oisters nyeste tiltag, der kan være med til at sikre, at du får brugt mest mulig af din datapakke hver måned. Oisters måde at tilbyde datadeling på er ny og anderledes, men flere andre teleselskaber tilbyder også datadeling.

Med Gi’ en GIGA kan du dele ud af din mobildata i dit mobilabonnement hos Oister, så andre du kender med Oister-abonnement kan få glæde din overskydende mobildata. Servicen er gratis at bruge for både dig og den, der modtager dataen fra dig.

Se også: Teleselskaber med datadeling

 

Sådan virker Oisters Gi’ en GIGA

For at kunne bruge Oisters nye tjenste, Gi’ en GIGA, skal du gøre følgende:

  1. Log ind på Mit Oister.
  2. Så taster du nummeret ind på den, du vil give data til og tilføjer eventuelt en kort besked til modtageren.
  3. Så swiper man på den grønne bjælke nederst på skærmen og så har man sendt 1 GB data til modtageren.

Det er mulig at dele ud af 3 GB data i alt om måneden til andre på denne måde, men kun 1 GB data af gangen. Man skal have et abonnement med mindst 2 GB data for at kunne dele sin mobildata med andre og tjenesten omfatter ikke bredbåndsabonnementer.

Du kan selvfølgelig også selv modtage data fra andre du kender med Oister-abonnement – og der er ingen øvre grænse for, hvor meget data du må modtage.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Fordel med deling af data

Uanset, hvor meget data du bruger om måneden, så betaler du et fast beløb for dit mobilabonnement. Det er ikke altid, man bruger alt den data, der er inkluderet i abonnementet, hvilket er ærgerligt, da man så betaler for noget, som man ikke bruger.

Derfor er muligheden for at dele sin data med andre en god måde at sikre, at man får brugt mest mulig af den data, der er inkluderet i abonnementet, hver måned.

Se også: Bedste tilbud på mobilabonnementer med meget data

Teleselskaber med datadeling

Det er ikke nyt at kunne dele data i ens mobilabonnement, men den løsning, som Oister nu tilbyder, er ny. De fleste andre løsninger fungerer ved at man får et ekstra simkort knyttet til ens mobilabonnement og det simkort kan man så sætte ind i en tablet, computer eller anden enhed, der understøtter SIM-kort.

De teleselskaber, der tilbyder en eller anden form for datadeling er:

Callme

Oister

Telenor

Teleselskabet 3

Telia

Telmore

YouSee

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med meget data