Oister bliver billigst i EU – Alle pakker inkl. 2 GB Data i EU

Oister er efterhånden blevet en sjælden og værdifuld perle for mobilkunderne på det danske telemarked. Mens andre mobilselskaber enten lukker ned for roaming eller inkluderer roaming i betydeligt dyrere abonnementer, så insisterer Oister på, at blive danskernes bedste og billigste rejsekammerat

Oister bliver billigst i EU – Alle pakker inkl. 2 GB Data i EU

Eu Kommissionen har bestemt at roaming i EU fra d. 15 juni 2017 skal være gratis for EU borgerne. EU politikernes indblanding i markedsmekanismerne er ikke bare uintelligent, den er også ekstremt fordyrende for Europas borgere – EU politikernes korstog for gratis roaming har medført, at danske mobilabonnement er blevet 20 procent dyrere.

Se også: Find billigste mobilabonnement med roaming i EU

De fleste danske mobilselskaber har nemlig sat priserne gevaldigt op for mobilabonnement der inkluderer roaming i EU. Man kan stadig få mobilabonnementerne fra den billigste hylde, men de er så spærret for brug i udlandet.

Det betyder i praksis, at danskere der rejser et par uger til udlandet om året med mobilen i baglommen, årligt må betale 400 kroner eller mere for, at få gratis roaming de få uger de er i udlandet. EU politikernes Gratis Roaming i EU Projekt har i gennemsnit gjort danske mobilabonnement 20 procent dyrere.

Se også: De billigste mobilselskaber med roaming inkluderet

Oister giver gratis roaming i EU til gratis pris

Oister har længe insisteret på at være blandt de absolut billigste mobilselskaber i Danmark. Fra d. 15 juni 2017 bliver de tilsyneladende også blandt de absolut billigste danske mobilselskaber i EU.

Fra 15. juni 2017 kan alle eksisterende og nye Oister kunder frit benytte deres Oister abonnement til at ringe og sende sms til danske numre mens de opholder sig i EU. Uanset hvilket abonnement man har, kan man også frit bruge 2 GB Data i EU.

Oister har utvivlsomt svømmet mod konkurrencestrømmen og truffet en beslutning, der vil styrke deres image som værende blandt Danmarks absolut billigste mobilselskaber. Og fra d. 15 juni også blandt de billigste danske mobilselskaber i EU.

Se aktuelle tilbud fra Oister

 

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnement i Danmark