oister

Sidste chance for at slå til på Oisters mobilabonnement med 20 timer og 20 GB for 99 kroner

Oister kører lige nu med tilbud på det, der ligner det bedste mobilabonnement til prisen. Tilbuddet omfatter 20 timers tale og 20 GB data samt fri sms/mms for 99 kroner og når vi løber vores prissammenligningssites (telepristjek.dk, mobilkunden.dk og telepristjek.dk) igennem, så kan vi faktisk ikke finde et bedre tilbud lige nu på et rent mobilabonnement kun med tale og data – det er altså ikke et mobilabonnement med underholdning og tjenester.

Tilbuddet gælder ikke kun nye kunder. Er man allerede eksisterende Oister-kunde og ønsker at tage imod tilbuddet, så kan man gøre det på Mit Oister > Abonnement.

Det er dog ved at være sidste udkald, hvis man vil benytte sig af Oister tilbud på mobilabonnement med 20 timers tale og 20 GB data – tilbuddet kører nemlig kun til i morgen.

Se tilbuddet hos Oister

Alternativ til mobilabonnement hos Oister

Oister benytter 4G-netværket hos teleselskabet 3. Hvis de ikke giver ordentlig mobildækning, der hvor du mest har brug for at bruge mobilen, så kan du overveje et andet selskab. Ønsker du et mobilabonnement med cirka samme mængde tale og data, så tilbyder CBB Mobil 20 timers tale og 20 GB data for 109 kroner.

CBB Mobil benytter sig af Telenors 4G-netværk. Tjek CBB Mobils mobilabonnementer.

Ønsker du at komme på TDC-netværk, har Telmore tilbud på 16 timer og 24 GB data om måneden til 129 kroner. Tjek pris på Telmores mobilabonnementer.