test oneplus 7t bagside

For og imod OnePlus 7T – test og bedømmelse

OnePlus 7 var ikke en lige så interessant telefon som 7 Pro-versionen, men nu er der en 7T på vej og den får mange af de funktioner og features, som vi finder i 7 Pro. Test og bedømmelse af OnePlus 7T.

OnePlus har en lidt pudsig lanceringstrategi. De lancerer ny serie i maj og allerede i oktober er de klar med opdaterede og forbedrede udgaver – ikke alle er lige tilfredse med det, for der er faktisk nogle gode forbedringer ind i mellem, særligt i dette tilfælde med OnePlus 7T . Læs vores test og bedømmelse af OnePlus 7T herunder.

Se også: Priser på OnePlus 7T

 

OnePlus 7T – test og bedømmelse

Fordele ved 7T:

OnePlus 7T er en flot mobil, der dog alligevel ikke skiller sig markant ud fra mange andre designmæssigt. Men den er velbygget og det runde kamerahus på bagsiden er fint lavet. Skærmen er 6,55 tommer med fuld HD-opløsning og understøttelse af HDR10. Den store nyhed er dog 90 Hz skærmopdateringen, der gør, at skærmoplevelsen bliver bedre. Særligt ved gaming er skærmen rigtig flot at se på med et meget flydende billede. 99,9 procent af alle andre telefoner har 60 hz opdatering, også de allerdyreste, så det er imponerende, at man får teknikken på en mobil til under 5.000 kroner.

Skærmen er eller af typen Fluid AMOLED.

Processoren er Snapdragon 855+, der yder lidt ekstra i forhold til 855′eren, som sidder i forgængeren og den kommer med 8 GB RAM som standard. Styresystemet er Android 10 med Oxygen OS trukket henover – den samlede kombination af processor, RAM og styresystem giver en meget hurtig brugerflade og et brugervenligt setup.

Kameraet er også blandt de funktioner, der er blevet mest forbedret sammen med skærmen. Der sidder tre kameraer på bagsiden og de tager faktisk rigtig fine billeder, både i mørke og hvis man af en eller anden grund ikke kan holde telefonen stille, når man tager billedet. Der er også ultra vidvinkel og 2 gange optisk zoom, der fungerer godt.

Batteriet på 3.800 mAh, hvilket eri underkanten på en mobil som denne, men til gengæld får man 50 procent batteri på 20 minutters opladning og 70 procent på 30 minutter. Det er fedt!

Af andre ting kan nævnes, at fingeraftryksscanneren under skærmen igen er blevet forbedret og er nu rigeligt hurtig.

Se også: Priser på de bedste OnePlus telefoner

 

Ulemper ved 7T

Batteriet på 3.800 mAh, hvilket jeg synes er i underkanten for en mobil som denne – skærmen er stor og OnePlus henvender sig særligt til gamere – gaming på en mobil koster meget strøm.

Antennekvaliteten er lidt bedre end på OnePlus 7 Pro, men den har stadig høj sar-værdi på 1,04 w/kg – det er højere end på iPhone og derfor skal man forvente bøvl med at holde forbindelsen til det mobile netværk med skrattende lyd og langsomt internet på farten.

Der er hverken FM-radio eller indgang til jackstik i telefonen og endelig savner jeg også trådløs opladning som tidligere.

Se også: De bedste OnePlus mobiler til prisen

Herunder kan du se vores video med test af OnePlus 7T (på engelsk – videoen blev første gang udgivet på vores internationale site, smartphonesrevealed.com - her hedder den OnePlus 7T review).

 

OnePlus 7T – bedste pris

OnePlus 7T har en vejledende pris fra 5.699 kroner uden abonnement. Den vil kunne købes hos en række danske teleselskaber som YouSee, 3, Telenor, Telia, Telmore, Oister, CBB Mobil og Call me. Prisen med abonnement hos teleselskaberne er dog ikke oplyst endnu.

Se også: Den billigste OnePlus mobil

 

Særlige fordele ved OnePlus 7T

+Skærm (9/10)
+Hastighed i brugerflade (10/10)
+Batteri (8/10)
+Gaming (10/10)

Bedste pris – Cirka 5.700 kroner

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra OnePlus

 

Skriv et svar