For og imod OnePlus 7 Pro – test og bedømmelse

OnePlus 7 Pro er endelig blevet et fuldbyrdet alternativ til de aller bedste telefoner med særlig skærm og gaming-oplevelse i højsædet. Test og bedømmelse af OnePlus 7 Pro.

For og imod OnePlus 7 Pro – test og bedømmelse

OnePlus 7 Pro er en større opgradering i forhold til selskabets tidligere telefoner og har nu endelig specifikationer og funktioner, der kan matche de aller bedste telefoner på markedet, men prisen er også blevet højere. Test og bedømmelse af OnePlus 7 Pro.

Læs vores test og bedømmelse af OnePlus 7 Pro herunder.

Se også: Priser på OnePlus 7 Pro

 

OnePlus 7 Pro – test og bedømmelse

Fordele ved 7 Pro:

OnePlus 7 Pro er først og fremmest en stor mobil med skærm på 6,7 tommer – 6,67 tommer for at være helt præcis. Skærmen er af typen Super AMOLED – Fluid AMOLED kalder de den på grund af de 90 hz opdatering, skærmen har i modsætning til mere normal 60 hz. Opløsningen er 2K og skærmen er beskyttet af Gorilla Glass 5.

Processoren er Snapdragon 855 og den har fra 6-12 GB RAM, så man kan få en meget kraftfuld mobil. Styresystemet er Android 9 med Oxygen OS trukket henover – den samlede kombination af processor, RAM og styresystem giver en meget hurtig brugerflade og et brugervenligt setup.

Kameraet har altid været lidt en anke på OnePlus’ telefoner – det har aldrig helt matchet de bedste kameramobiler. Det kan det faktisk stadig ikke rigtigt, men det er kommet noget tættere på. Det er mest i mørke, at billedkvaliteten kan drille lidt.

Batteriet på 4.000 mAh er fint og holder let til en dags brug og lynopladeren, der følger med i æsken, kan lade telefonen op fra 0-100 procent på cirka 1 time og 15 minutter – det er ikke rekordhurtigt, men godkendt.

Fingeraftryksscanneren under skærmen er blevet markant forbedret siden forgængeren og den er faktisk hurtig nu – og også pålidelig.

Se også: Priser på de bedste OnePlus telefoner

 

Ulemper ved 7 Pro

Først og fremmest er antennekvaliteten dårlig på OnePlus 7 Pro med sar værdi på 1,19 w/kg – det er højere end på iPhone og derfor skal man forvente bøvl med at holde forbindelsen til det mobile netværk med skrattende lyd og langsomt internet på farten.

Der er hverken FM-radio eller indgang til jackstik i telefonen og endelig savner jeg også trådløs opladning.

Se også: De bedste OnePlus mobiler til prisen

 

OnePlus 7 Pro – bedste pris

OnePlus 7 Pro har en vejledende pris fra 5.399 kroner uden abonnement.

Se også: Den billigste OnePlus mobil

 

Særlige fordele ved OnePlus 7 Pro

+Skærm (10/10)
+Hastighed i brugerflade (10/10)
+Batteri (9/10)
+Gaming (10/10)

Bedste pris – Cirka 5.400 kroner

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra OnePlus