test onelus 6t mclaren edition

For og imod OnePlus 6T McLaren Edition – test og bedømmelse

OnePlus 6T McLaren Edition kommer kun få uger efter at 6T kom ud i de danske butikker og har man allerede købt den første version, så kan man godt ærgre sig over, at OnePlus kommer med denne opgradering allerede nu. Test og bedømmelse af OnePlus 6T Edition.

Næsten alt er identisk på OnePlus 6T og 6T McLaren, men der er dog et par punkter, hvor man – næsten – kunne blive fristet til at købe den nye McLaren-model, selvom den er noget dyrere. Læs vores test og bedømmelse af OnePlus 6T McLaren Edition herunder.

Se også: Priser på OnePlus 6T McLaren Edition

 

OnePlus 6T McLaren Edition – test og bedømmelse

Fordele ved 6T McLaren Edition

OnePlus 6T McLaren Edition er stort set som snydt ud af næsen på forgængeren. Den har en skærm på 6,41 tommer af typen AMOLED og med Gorilla Glass 6 fra Corning. Det er den mest hårdføre skærmtype, der findes pt.

Opløsningen på skærmen er på 2.340x 1080 pixel, hvilket giver en okay skarphed uden dog at være prangende. Farver og trykfølsomhed på skærmen er i top. Den reagerer hurtigt, når jeg trykker på skærmen. Skærmen er med formatet 19,5:9.

Telefonen virker velbygget og er lavet i glas på front og bagside og har en aluminiumsramme rundt om skærmen. En detalje, der skiller den ud fra forgængeren er, at den orange farve på begge sider af telefonen og nederst på telefonen. Det giver den lidt det ekstra særlige, når man ser på den, som man andre telefoner mangler – også OnePlus’ egne.

Brugerfladen er Android 9.0 Pie med Oxygen OS trukket henover. Oxygen OS er Oneplus’ eget UI og der er tale om ret ren Android-oplevelse med nogle egne tilføjelser og der er kommet nye gestures til til at navigere rundt i mobilen. Også her er der kommet lidt orange farvesnit over brugerfladen – det kan man ændre, hvis man vil. Telefonen har hele 10 GB RAM, hvilket lyder vildt på papiret, men i praksis kan jeg simpelthen ikke opleve, at det gør en forskel. Brugerfladen er virkelig hurtig på 6T med 6 og 8 GB RAM og det er den også her med 10 GB RAM.

Batteriet er på 3.700 mAh, hvilket kan være lidt i underkanten for en mobil med så stor skærm, men brugerfladen virker strømoptimeret.

Til gengæld kommer den med Warp Charge – en ny opladningsteknik, der kommer til at tage over fra Dash Charge. Den kan lade op fra 0-60 procent cirka på 20 minutter. Det er ekstremt hurtigt. Det hjælper selvfølgelig ikke ude i ødemarken uden adgang til elstik, men i hverdagen er det super praktisk med så hurtig opladning.

Telefonen har dual kamera på 16 og 20 megapixel. Der er både optisk og elektronisk billedsatbilisering og kameraet taget rigtig gode billeder og den klarer sig også bedre i mørke end for eksempel OnePlus 6.

Til gaming har 6T en særlig Gaming Booster, der sørger for at allokere en masse power til at afvikle spillet og til at sikre den bedste mulige skærmoplevelse.

Se også: Priser på de bedste OnePlus telefoner

 

Ulemper ved 6T McLaren Edition

Kameraet er på niveau med det, der sidder i den almindelig variant af telefonen. Selvom det er blevet bedre end på 6′eren, så mangler den stadig det sidste for for alvor at kunne bide skeer med de bedste kameratelefoner.

OnePlus 6T McLaren Edition er heller ikke IP-klassificeret og der er  hverken plads til hukommelseskort eller FM-radio og jackstikket i telefonen er også taget væk. Der er dog jackstikadapter med.

Trådløs opladning er stadig ikke at finde og endelig er de indbyggede højtalere heller ikke blevet forbedret – de er ikke alt for gode. Så kommer vi til noget lidt usædvanligt i vores anmeldelser af OnePlus-telefoner, nemlig prisen. 5.399 kroner koster den. Det er alligevel 1.200 kroner mere end for den billigste variant af 6T. Den ekstremt hurtige lynopladning er virkelig skøn, men vil jeg betale 1.200 kroner ekstra for det – svaret er nej.

Der er tale om en rigtig god telefon, men jeg vil hellere gå efter den billigste 6T og spare de 1.200 kroner.

Se også: De bedste OnePlus mobiler til prisen

 

OnePlus 6T McLaren Edition – bedste pris

OnePlus 6T McLaren Edition har en vejledende pris fra 5.399 kroner uden abonnement. Dermed er den 1.200 kroner dyrere end den billigste OnePlus 6T

Se også: Den billigste OnePlus mobil

 

Særlige fordele ved OnePlus 6T McLaren Edition

+Design (9/10)
+Hastighed i brugerflade (10/10)
+ Kamera (8/10)
+Batteri (8/10)
+Gaming (9/10)

Bedste pris – Cirka 5.400 kroner

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra OnePlus