test motorola moto g8 plus 1

For og imod Motorola Moto G8 Plus – test og bedømmelse

Motorola Moto G8 Plus er billigere end forgængeren, selvom den faktisk er bedre på særligt én front, nemlig batterikapaciteten – 2.000 kroner kroner koster den og det gør den til et af de aller bedste køb lige nu. Test og bedømmelse af Motorola Moto G8 Plus.

Herunder finder du test og bedømmelse af Motorola Moto G8 Plus.

Se også: Priser på Motorola Moto G8 Plus

Motorola Moto G8 Plus – test og bedømmelse

Fordele ved Motorola Moto G8 Plus

Motorola Moto G8 Plus har en skærm  på 6,3 tommer med fuld HD+ opløsning. Udover at være pænt stor har skærmen også fine farver og fin skarphed. Formatet er 19:9. Der er en lille notch øverst på skærmen, der dog er så lille, at den lægger sig ind på linje med de ting, der ellers bliver vist i toppen af skærmen på alle Android-mobiler og derfor generer den ikke det mindste. Der følger et siliconecover med i æsken til telefonen og den synes jeg er nødvendig at tage i brug, da telefonen er noget glat.

Fra start har den Android 9.0 og den kan opgraderes til Android 10 – det sker nok til næste år. Den stor nyhed er batterikapaciteten på 4.000 mAh – det er en voldsom stigning fra de 3.000 mAh, som forgængeren havde / har. Det betyder ret meget for batteritiden, der i hvert fald række til 1,5 dags brug og ofte til to dages brug. Opladeren er på 15W – med den tager det cirka et par timer at lade telefonen op. Ikke lynende hurtigt, men det fornuftig.

På bagsiden finder vi endnu en pæn opgradering i forhold til Moto G7 Plus. Der sidder nu tre kameraer: 48 + 16 + 5 megapixel. Det tager generelt rigtig gode billeder i de fleste situationer.

Brugerfladden er meget rent bygget op med kun enkelte egne tilføjelser fra Motorola og de har lavpraktisk men god effekt. Brugerfladen er hurtig og stabil takket været en udmærket kombination af processor og RAM og så selvfølgelig brugerfladen, der er skåret ind til benet. Processoren i Moto G8 Plus er Snapdargon 665, der er noget mere kraftfuld end den Snapdragon 636, der sidder i Moto G7 Plus – så det er naturligvis også en god opgradering.

Antennen i telefonen er ikke af allerhøjeste kvalitet, men den er bestemt heller ikke dårlig – den ligger i den gode mellemvare, hvilket er helt i orden.

Moto G8 Plus kommer med 3,5 mm jackstik, Dolby sound og der er også FM-radio i telefonen

Se også: Priser på de bedste Motorola telefoner

 

Ulemper ved Motorola Moto G8 Plus

Motorola Moto G8 Plus klarer sig faktisk rigtig fint i alle kategorier. På en enkelte punkter inden for de enkelte testkategorier har den dog lidt udfordringer. For eksempel kan billeder i mørke drille lidt. Materialet, den er bygget i, gør den lidt glat så et cover er nødvendigt og så er den ikke IP-certificeret som en vandtæt mobil.

Moto G8 Plus understøtter wifi-opkald men den p.t. sælges den kun gennem webshops og er ikke i sortiment hos teleselskaberne. Det betyder, at dit teleselskab ikke understøtter wifi opkald og VoLTE til Moto G8 Plus, hvilket kan være ærgerligt for nogle brugere.

Men det er praktisk talt også det, vi har på negativ-siden.

Man kan sagtens indvende, at den generelt ikke er fuldstændig outstanding på enkelte punkter, men til prisen er det svært at finde en bedre mobil lige nu.

Se også: De bedste Motorola mobiler til prisen

Motorola Moto G8 Plus – bedste pris

Motorola Moto G8 Plus har en vejledende pris fra 2.000 kroner uden abonnement.

Se også: Den billigste Motorola mobil

 

Særlige fordele ved Motorola Moto G8 Plus

+Brugervenlighed (8/10)
+Hastighed i brugerflade (8/10)
+Batterilevetid (8/10)

Bedste pris – Cirka 2.000 kroner

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Motorola

 

Skriv et svar