For og imod Motorola G7 Plus – test og bedømmelse

Motorola G7 Plus er et af de bedste køb på mobilfronten lige nu - se hvorfor her. Test og bedømmelse af Motorola Moto G7 Plus.

For og imod Motorola G7 Plus – test og bedømmelse

Motoroloa Moto G7 Plus kan der stort set kun siges positive ting om, særligt til prisen. Den falder ikke igennem på ét eneste punkt, samtidig med at den dog heller ikke bare er bedst på et særligt punkt – det skulle dog lige være kombinationen kvalitet og pris. Test og bedømmelse af Motorola Moto G7 Plus.

Herunder finder du test og bedømmelse af Motorola Moto G7 Plus.

Se også: Priser på Motorola Moto G7 Plus

 

Motorola Moto G7 Plus – test og bedømmelse

Fordele ved Motorola Moto G7 Plus

Motorola Moto G7 Plus koster fra 2.000 kroner i dag, men er bygget som en mobil til mindst det dobbelte. Den er bygget i glas på front og bagside og med aluminium rundt om. Telefonen er ikke vandtæt men dog stænktæt.

Skærmen er på 6,2 tommer med fuld HD+ opløsning og man får en skærm med gode farver og fin skarphed. Formatet er 19:9 og der er et lille notch øverst på skærmen. Der følger et siliconecover med i æsken til telefonen.

Fra start har den Android 9.0 og den kan opgraderes til Android 10, der kommer senere i år. Brugerfladden er meget rent bygget op med kun enkelte egne tilføjelser fra Motorola. Det er tilføjelser, der faktisk giver lidt praktisk værdi i hverdagen i hvert fald for undertegnede. Er de ikke noget for dig, så ligger de gemt godt af vejen inden i indstillinger. Brugerfladen er hurtig og stabil takket været en udmærket kombination af processor og RAM og så selvfølgelig brugerfladen, der er skåret ind til benet.

Se også: De bedste Motorola mobiler til prisen

 

Batteri og kamera

Batteriet på 3.000 mAh lige som på forgængeren G6 Plus og det er altså lige i underkanten på en mobil som denne med stor skærm og som man har lyst til at bruge meget. Ved aktivt brug kniber det med at holde strøm en hel dag, men der er heldigvis en kraftfuld 27W oplader med i æsken, der kan lade den op fra 0-100 procent på under 1 time. Løber den tør for strøm kan man lade den op fra 0-24 procent på kun 10 minutter – det er hurtigt!

Kameraet består af to styk linser på bagsiden på16 + 5 megapixel. Der er portrætindstilling til sløring af baggrunden, mens objektet forrest i billedet er skarpt og der er også andre indstilling, der kan udnytte dual kamera-setuppet, hvis man har lyst til at lege med det. Kameraet tager generelt virkelig gode billeder – dog kan billeder i mørke drille lidt.

Moto G7 Plus kommer med 3,5 mm jackstik, Dolby sound og aktiv støjreducering og der er også FM-radio i telefonen

Se også: Priser på de bedste Motorola telefoner

 

Ulemper ved Motorola Moto G7 Plus

Motorola Moto G7 Plus klarer sig grundlæggende godt i faktisk alle kategorier, måske lige med undtagelse af antennekvalitet. Den har har sar-værdi på 0,78 W/kg, hvilket er ret højt og det kan give problemer i områder med dårligt mobilnetværk.

Telefonen er ikke decideret vandtæt, kun stænktæt. Trådløs opladning finder man ikke på mobilen – det er ellers praktisk med den rette oplader.

Se også: De bedste Motorola mobiler til prisen

Motorola Moto G7 Plus – bedste pris

Motorola Moto G7 Plus har en vejledende pris fra 2.500 kroner uden abonnement, men kan købes fra cirka 2.000 kroner.

Se også: Den billigste Motorola mobil

 

Særlige fordele ved Motorola Moto G7 Plus

+Brugervenlighed (8/10)
+Skærm (8/10)
+Kamera (8/10)

Bedste pris – Cirka 2.000 kroner

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Motorola