Nytårstilbud på mobilabonnementer: Spar 66 procent

Lige nu er der mange penge at spare på dit mobilabonnement. I anledning af nytår har flere teleselskaber gode tilbud på mobilabonnementer.

Nytårstilbud på mobilabonnementer: Spar 66 procent

2023 er ved at gå på hæld, og vi træder derfor ind i det nye år. Det markerer teleselskaberne duka og OiSTER med nytårstilbud på mobilabonnementer.

Se hvor meget du kan spare her.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Spar 66 procent på dit mobilabonnement hos duka

Lavprisselskabet duka har et alletiders nytårstilbud på et enkelt mobilabonnement. Her kan du nemlig spare hele 66 procent.

Abonnementet indeholder fri tale i og til EU og 50 GB data (dertil 50 GB i EU) og koster normalt 119 kroner per måned. Men hvis du slår til nu, betaler du kun 39 kroner per måned frem til 31. marts 2024.

Det er altså tre måneders mobilabonnement, hvor du sparer 66 procent eller 80 kroner per måned. Det er en samlet besparelse på 240 kroner.

Tilbuddet gælder til og med 3. januar 2024 og gælder kun ved køb af nye abonnementer.

Fra 4. januar tilbyder duka et nyt tilbud med fri tale i og til EU med 40 GB data (dertil 15 GB i EU) for 29 kroner per måned frem til 31. marts. Derefter er prisen 99 kroner per måned. Du sparer dermed 70 procent eller 210 kroner på det i forvejen meget billige mobilabonnement.

Gå til tilbuddet hos duka

Halv pris hos OiSTER i tre måneder

Også lavprisselskabet OiSTER har et godt nytårstilbud på et mobilabonnement. Her kan du lige nu købe et abonnement fri tale, 50 GB data (20 GB i EU) og 5G for 49 kroner per måned de første tre måneder.

Normalprisen på mobilabonnementet er 99 kroner, så du sparer med andre ord 150 kroner.

Fra årsskiftet har OiSTER mindst halv pris på en række mobilabonnementer. Her kan du spare henholdsvis 150, 180 og 270 kroner på selskabets mobilabonnementer.

Gå til tilbuddet hos OiSTER

Derudover sælger OiSTER forskellige mobilabonnementer, hvor der medfølger en gratis gadget til 0 kroner. Der er dog 6 måneders binding på disse mobilabonnementer, men da OiSTER er et lavprisselskab, kan der stadig være mange penge at spare.

Se OiSTERs tilbud på mobilabonnementer med gratis gadgets

Vælg et teleselskab med god mobildækning

Både duka og OiSTER har gratis oprettelse og ingen binding. Mens duka bruger x’s mobilnet, bruger OiSTER 3’s mobilnet. Du kan tjekke din mobildækning på Telepristjeks dækningskort eller på den offentlige side tjekditnet.dk. På Telepristjeks dækningskort har næsten 12.000 danskere delt ud af deres erfaring med de forskellige teleselskabers mobildækning og kundeservice.

Se også: Disse teleselskaber har bedst mobildækning