Hvad koster Telmore Play med HBO, TV2 & Musik?

Telmore lancerer mobilpakke med; HBO, TV2 Play, 1 Mio. musiknumre, Politiken, Ekstra Bladet, Euroman, Eurowoman OG Fri Tale, 5G Data, Fri SMS/mms + yderligere fem indholdstjenester. Telmore kalder mobilpakken "Play" og introducerer hermed landets første underholdningspakke med telefoni. Vi ser nærmere på hvad Telmore Play reelt koster ift. alternative løsninger.

Internettet og telefoni er for længst smeltet sammen i Smartphones. Og det har Telmore nu taget konsekvensen af. I dag udgør telefoni (Tale og SMS) en meget lille del af vores samlede smartphone brug og vi kan blive overrasket – måske endda lidt irriteret – når telefonen ringer midt i en film eller spil, afbryder en sang, forstyrrer vores læsning eller saboterer vores chat. Mobilen er blevet en underholdnings- og kommunikationsenhed hvor traditionel telefoni kun er én blandt mange tjenester og funktioner.

 

Tjek Telmore Play

– Kan anbefales hvis dit mobilforbrug er større end 2 timer Tale og 2 GB Data, og hvis du vil betale for minimum tre af de 12 nedenstående indholdstjenester…

 

Telmore Play er en underholdningspakke med telefoni

Telmore Play er danmarks første mobilabonnement hvor en bred vifte af underholdnings- og nyhedstjenester udgør den primære ydelse og hvor traditionel telefoni er reduceret til en generisk funktionalitet. Nedenfor ser vi nærmere på hvad Telmore Play indeholder af tjenester og i hvilken grad Telmore Play er et prisbilligt alternativ til konkurrerende mobilpakker.

Se også: Sammenlign priser på 350 mobilabonnement

 

Mobilpakke med 12 underholdnings- og nyhedstjenester

Telmore Play koster 249 kroner pr. måned og inkluderer Fri Tale, 5 GB Data og Fri SMS/mms, og kører på TDC´s 4G netværk. Tilvalg af yderligere 40 GB Data koster 100,- /md. Med Telmore Play får du adgang til følgende underholdnings- og nyhedstjenester (For hver tjeneste er anført markedsprisen, som gælder hvis man køber tjenesterne enkeltvis på markedet):

 • HBO Nordic (film & serier) markedspris ca. 79,-
 • TV2 Play (TV On Demand, film og serier) markedspris ca. 59,-
 • Cmore (Film) markedspris ca. 99,-
 • Min Bio (børnefilm) markedspris ca. 45,-
 • Politiken (nyheder) markedspris ca. 66,-
 • Ekstra Bladet (nyheder) markedspris ca. 29,-
 • Telmore Musik (1 mio. musiknumre) markedspris ca. 99,-*
 • Mofibo (e-bøger) markedspris ca. 99,-
 • Eurowoman (magasin) markedspris ca. 45,-
 • Euroman (magasin) markedspris ca. 59,-
 • Gastro (magasin) markedspris ca. 65,-
 • RUM (Magasin) markedspris ca. 55,-

*Musiktjenester som Wimp, TDC Play og Spotify koster 99 kroner pr. måned.

 

Er Telmore Play et godt tilbud for dig?

Om Telmore Play er et godt tilbud til dig kommer først og fremmest an på dit mobilforbrug og dit behov for ovenstående tjenester. Der er reelt ingen grund til købe Telmore Play hvis dit mobilforbrug er betydelig mindre end mobilforbruget inkluderet i Telmore Play og dit behov for underholdnings- og nyhedstjenester er begrænset. Du kan jo alternativt købe tillægstjenester som HBO og TV2 Play enkeltvis (til markedspriser, som angivet ovenfor) og knytte dem til en billigere mobilpakke, der opfylder dit behov.

For eksempel kan du hos Call me få 9 timer Tale, 3 GB og Fri SMS/mms til 99,- /md og ved at købe HBO og TV2 Play enkeltvis til henholdsvis 79,- og 59,- /md. kommer den samlede pris op i 239,- /md. – Telmore Play er kun et godt tilbud hvis den samlede pris på en mindre (billigere mobilpakke) + prisen for dine ønskede tjenester fx. HBO og TV2 overstiger 249 kroner pr. måned.

Se også: Sammenlign priser på telefoner

 

Telmore Play er et godt tilbud HVIS

 • Hvis dit månedlige mobilforbrug er større end 2 timer Tale og 2 GB Data.
 • Og du gerne vil betale for minimum tre af de 12 inkluderede underholdnings- og nyhedstjenester.

Jo større dit mobilforbrug er og jo flere tjenester du ønsker, des bedre og billigere bliver Telmore Play relativt til konkurrerende mobilpakker og stykvis betaling af ønskede tjenester.

 

Andre mobilpakker med film og musiktjenester

 • Bibob (Fri Tale, 5 GB og Fri SMS/mms + Wimp) koster 169,- /md
 • Telmore (Fri Tale, 5G og Fri SMS/mms + Musik) koster 169,- /md*
 • YouSee (Fri Tale, 5 GB og Fri SMS/mms + Musik) koster 199,- /md
 • 3 Mobil (Fri Tale, 5 GB og Fri SMS/mms + Deezer) koster 238,- /md
 • Telenor (Fri Tale, 20 GB og Fri SMS/mms + Wimp) koster 299,- /md
 • TDC (Fri Tale, 5 GB og Fri SMS/mms + TDC Play) koster 349,- /md
 • Telia (Fri Tale, 100 GB og Fri SMS/mms + HBO + Spotify) koster 399,- /md

*Telmore tilbyder som standard en musiktjeneste med 1 mio musiknumre til denne mobilpakke (ikke at forveksle med Telmore Play).

Ovenstående mobilpakker indeholder tilsvarende eller mere mobilforbrug end Telmore Play. Yderligere inkluderer mobilpakkerne en musiktjeneste (Telias mobilpakke inkluderer både en musiktjeneste samt HBO).

 • Telmore Play er både billigere og indeholder langt flere tjenester end musikpakkerne fra Telenor, TDC og Telia.
 • Telmore Play er dyrere, men indeholder langt flere tjenester end musikpakkerne fra Bibob, Telmore, YouSee og 3 Mobil.

Se også: Sparetips til mobilpakker og mobilabonnement

Konklusion

Telmore har den billigste musiktjeneste på markedet (169,- /md) og med Telmore Play har Telmore sat sig på tronen som enerådig hersker over de bedste priser og det største udvalg af underholdnings- og nyhedstjenester på mobilmarkedet. Konkurrenterne er langt bagud og en Indholdskrig er startet.

Om Telmore Play er et godt tilbud til forbrugeren afhænger af forbrugerens mobilforbrug og betalingsvillighed for de udbudte tjenester. Telmore Play er et godt tilbud for alle, der bruger mere end 2 timer Tale og 2 GB Data, og som vil betale for minimum tre af de 12 udbudte tjenester.

Se også: Android App måler billigste mobilabonnement