Nyt billigt mobilabonnement fra CBB – se prissammenligning

CBB har i dag lanceret et mobilabonnement med fri tale og 15 GB data til en pris på under 100 kroner. Vi tager et kig på abonnementet og sammenligner med andre i prisklassen.

Nyt billigt mobilabonnement fra CBB – se prissammenligning

Endnu en gang har lavprisselskabet CBB været i gang med at lave om på deres mobilabonnementer. Denne gang er der kommet et nyt mobilabonnement til, hvor man får fri tale og 15 GB data til 99 kroner per måned. Vi tager et kig på det nye mobilabonnement fra CBB og sammenligner med andre til samme pris. Er det det bedste til prisen? Læs med.

15 GB data både hjemme og ude

CBB tilbyder i dag syv forskellige mobilabonnementer, hvor dette er et af deres billigste. Priserne på mobilabonnementer er generelt steget og det er altså også gået ud over CBBs abonnementer.

Det nye mobilabonnement lander lige under 100 kroner og inkluderer fri tale, 15 GB data og 15 GB data i EU. Fri tale og 15 GB data kan bruges i 43 europæiske lande.

Oprettelse er gratis og der er ingen binding.

Se aktuelle tilbud hos CBB

Her er et overblik over CBBs mobilabonnementer:

  • 7 timers tale, 7 GB data til 89 kroner per måned
  • Fri tale, 15 GB og 15 GB EU-data til 99 kroner per måned
  • Fri tale, 45 GB og 20 GB data i EU til 109 kroner per måned (halv pris i tre måneder)
  • Fri tale, 100 GB og 20 GB data i EU til 129 kroner per måned (halv pris i tre måneder)
  • Fri tale, 200 GB og 25 GB data i EU til 149 kroner per måned
  • Fri tale, fri data og 30 GB data i EU til 199 kroner per måned (169 kroner i 12 måneder)
  • CBB Basis – forbrugsafregnet abonnement

Er CBB bedst til 100 kroner?

Hvor meget mobilabonnement kan man få til 100 kroner? Ret meget faktisk. Hos CBB er det nu fri tale og 15 GB data. Men hvordan ser det ud hos de andre billige teleselskaber? Det er ikke længere alle lavprisselskaber, der tilbyder mobilabonnementer under til 100 kroner, men der er dog alternativer til CBB.

Hos dukaTALE får man fri tale, 20 GB data og 20 GB i EU til 99 kroner per måned. Se det aktuelle tilbud hos dukaTALE her.

Hos Oister kan man få fri tale, 50 GB data og 12 GB EU-data til 99 kroner (49 kroner de første tre måneder). Se aktuelle tilbud hos Oister her.

Det er altså muligt at finde alternativer til CBB, hvor man får mere indhold for pengene.

Se også: Guides til mobilabonnementer