Nuuday erstatter TDC: Har sikret Premier League rettigheder til YouSee

Nuuday skal fremover erstatte noget af TDC med fokus på underholdning, digitale tjenester og cloud-løsninger - Premier League rettigheder er for eksempel sikret næste år.

Nuuday erstatter TDC: Har sikret Premier League rettigheder til YouSee

TDC Group er i gang med at splitte selskabet op i to nye  selvstændige virksomheder og det ene kommer til at hedde Nuuday og vil bestå af YouSee, Telmore, Fullrate og en række af TDC’s erhvervsvirksomhederder. Fokus er på digitale tjenester, cloud-løsninger og underholdning og man kan i dagens anledning fortælle, at YouSee har fået rettighederne til at vise Premier League-kampe på Xee.

 

Nuuday – sikrer Premier League rettigheder til YouSees Xee-kanal

Nuuday har som mantra ’make sense with technology’ – det betyder, forklares det, at virksomheden skal levere innovative digitale tjenester og eftertragtet underholdning skræddersyet til kundernes behov. Det skal være inden for både digitale tjeneste, cloud og underholdning.

TDC nævner selv, at de for eksempel har skal et nyt fleksibelt tv-produkt som Bland Selv, der i dag også omfavner Netflix. Mere interessant for fodboldfans er det måske, at Nuuday har indgået en ny aftale med Nordic Entertainment Group, der giver YouSee eksklusive rettigheder til at vise halvdelen af Premier League-kampene på tv via kanalen Xee fra sæsonen 2019/2020.

Se også: Priser på mobilabonnementer

 

Secu  – bedre cloud-løsninger

Nuuday skal også fokusere på cloud-løsninger for TDC kan se, fortæller de, at danske virksomheder over hele landet helt grundlæggende ændrer deres it-infrastruktur ved at skifte fra servere i kælderen til cloud-baserede løsninger.

Nuudau tilføjer derfor det, de kalder for Secu, der især vil have fokus på at give erhvervskunder tryghed i forhold til deres netværk. Det betyder, at Nuuday 24-7 vil servicere og drifte netværk og cloudløsninger særligt med fokus på sikkerhedsløsninger.

Se også: Priser på mobilabonnementer til virksomheder

 

Om Nuuday

Nuuday vil levere digitale services inden for telefoni, bredbånd og tv til private og virksomheder samt bl.a. cloud-baserede samarbejds- og kommunikationsløsninger til erhvervsmarkedet. Nuuday består af en række brands, som YouSee, Telmore, Fullrate, Hiper og Blockbuster til private kunder og TDC Erhverv, Fullrate Pro, Netdesign, Firmafon og Secu til virksomheder.

Se også: Nyheder om TDC