samsung galaxy note 9 screen

Nu er den endelig klar til salg: Bedste pris på Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 blev lanceret den 9. august, men man har kunnet forudbestille den siden da til og med i går – nu er salget så rigtig gået i gang. Se bedste pris på Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9 er en fremragende mobil, ja faktisk den bedste lige nu, hvis man er til store mobiltelefoner. Prisen er også derefter med en vejledende pris på 7.849 kroner – den reelle pris er dog noget lavere, da man kan købe den med tilskud fra teleselskaberne. Men hvor får man den bedste pris på Samsung Galaxy Note 9? Det kan du se herunder.

Se også: Bedste pris på Samsung Galaxy Note 9

 

Bedste pris på Samsung Galaxy Note 9 – her er den billigst

#1 Call me
Købspris: 6.985 kroner
Mindstepris med abonnement i 1 måned: Pris: 7.103 kroner.
Abonnementet er med 10 timers tale,fri SMS/MMS og 40 GB data, hvor af de 5 GB kan bruges i EU.

Se aktuelle tilbud hos Call me

 

#2 Telia
Købspris: 6.543 kroner
Mindstepris med abonnement i 1 måned: Pris: 7.595 kroner.
Abonnementet er med fri tale og SMS/MMS og 15 GB data, hvor af de 10 GB kan bruges i EU.

Se aktuelle tilbud hos Telia

 

#3 Telmore
Købspris: 7.849 kroner
Sælges uden abonnement

Se aktuelle tilbud hos Telmore

 

#4 Proshop
Købspris: 7.849 kroner
Sælges uden abonnement

Se aktuelle tilbud hos Proshop

 

#5 Telenor
Købspris: 6.680 kroner
Mindstepris med abonnement i 1 måned: Pris: 7.874 kroner.
Abonnementet er med fri tale og SMS/MMS og 20 GB data, hvor af de 10 GB kan bruges i EU.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

 

For og imod køb af Samsung Galaxy Note 9

Der er flere gode grunde til at købe Samsung Galaxy Note 9. For det første er skærmen fremragende med størrelse på 6,4 tommer med 2K-opløsning og super amoled teknik. Den er allerede kåret til den bedste skærm overhovedet af DisplayMate.

Batteriet er på 4.000 mAh og test viser, at den er blandt de mobiltelefoner, der giver allerbedst batteritid. Ikke kun på grund af kraftfuldt batteri, men også på grund af en brugerflade, der er god til at optimere batteriforbruget.

Note 9 er naturligvis udstyret med S-Pen, der kan bruges til at skrive noter med, laver skitser og tegninger med, bladre rundt i præsentationer afspillet på mobilen fra pennen, udløse kameraet og andre ting. Tredjepartsudviklere har også mulighed for at tilpasse apps og tjenester, så man kan styre dem med S-Pen.

Kameraet i Note 9 er det samme som i S9+, men der er kommet til software-nyheder i til i form af blandt andet flere scenegenkendelser – op til 20 scener kan genkendes automatisk, så billeder taget med autoindstillinger bliver bedst mulige.

Se også: Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 9

 

Bedste pris på Samsung Galaxy Note 9, august 2018

Guiden med de bedste priser på Samsung Galaxy Note 9 er august 2018. Priserne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. Forhandlerne med bedste pris og tilbud på Galaxy Note 9 er Call me, Telmore, Telenor, Telia og Proshop.

Sammenlignet med den vejledende pris på Galaxy Note 9 på 7.849 kroner, så er der cirka 750 kroner at spare ved at gå efter den bedste pris på Note 9 hos Call me.

Se også: Prissammenligninger på Samsung Galaxy Note 9

 

Skriv et svar