Nu er 5G bredbånd et langt bedre valg

Med en lavere pris på 5G bredbånd bliver denne type internet pludselig et meget bedre alternativ. Se bedste priser på 5G bredbånd.

Skal det være fiberbredbånd, kabel-tv bredbånd eller mobilt bredbånd? Mobilt bredbånd har haft svært ved at hamle op med kablet bredbånd, men med en lavere pris på 5G bredbånd, bliver denne internetopkobling langt mere attraktiv.

Hurtig og simpelt internet

Når der skal vælges hurtigt internet går de fleste efter enten bredbånd via fiber eller kabel-tv. 5G bredbånd er allerede på markedet, men har på grund af højere priser end på kablet bredbånd, været et for dyrt alternativ. Men nu begynder der endelig at ske noget.

Der er lige nu tre udbydere af 5G bredbånd: Yousee, Telmore og 3. Indtil nu har 5G bredbånd kostet omkring 350 kroner per måned, hvor kablet bredbånd har været betydeligt billigere.

Men teleselskabet 3 har netop sænket prisen på 5G mobilt bredbånd. Lige nu tager de 199 kroner per måned i seks måneder, hvilket giver en besparelse på cirka 900 kroner i forhold til konkurrenterne. Og har du god 5G dækning er dette også et billigere alternativ til kablet bredbånd.

Se aktuelle tilbud på 5G bredbånd hos 3

5G bredbånd kommer derudover med nogle fordele, i forhold til kablet bredbånd. Det er let at komme i gang med og kan tages med på ferie eller i sommerhus.

Man kan stadig få billigere 4G bredbånd, men her kan man ikke opnå samme høje hastigheder som via 5G. Dette er dog stadig et fint bredbånd til langt de fleste husstande.

Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Vind en robotstøvsuger til 10.000 kroner

Denne artikel er baseret på seneste Fokus, som er en serie af videoer vi bringer på Youtube. I denne omgang af Fokus på Teknofil snakker vi om lynopladning af elbiler, genbrug af plastik, nye fede smartphones og mere.

Vi sparker også gang i en ny konkurrence, hvor man kan vinde en robotstøvsuger fra SØMLØS til en værdi af 10.000 kroner. Se hele videoen øverst i artiklen og se hvordan du deltager i konkurrencen.

Se også: Teknofil på Youtube