Nokia Lumia 635 – billig mobil med topmodellens funktioner

Nokia Lumia 635 har en pris langt under den pris, man må hoste op med for de absolutte topmodeller - alligevel har den mange af topmodellernes funktioner, og lidt til på enkelte punkter. Pristjek: Nokia Lumia 635 og et års mobilforbrug behøver ikke koste mere end 2.324 kroner!

Nokia Lumia 635 – billig mobil med topmodellens funktioner

Du kan let smide mange tusinde kroner efter en ny mobil i jagten efter de ypperste funktioner, men du kan faktisk nøjes med at bruge under 2.500 kroner over 12 måneder på en mobil inklusiv mobilforbrug, der har masser af funktioner af god kvalitet – Se her hvordan du får Lumia 635 og mobilforbrug i 12 måneder for 2.324 kroner.

En af de mobiler er Nokia Lumia 635, der kører med Windows Phone, altså med Microsofts styresystem.

Nu tænker du måske ”åh nej”, ikke Windåse Phoney! Men sådanne tanker behøver du faktisk ikke gøre dig. I starten haltede Windows Phone langt bagefter Android og iOS, men Microsoft har virkelig oppet sig med hyppige og ret store opdateringer og i dag matcher Windows Phone faktisk både Android og iOS, når det gælder funktionalitet og de mest populære apps.

Skærmen på Lumia 635 er på 4,5 tommer. Skærmen er lavet af Corning Gorilla Glass 3, der lige nu er den hårdeste skærmtype på mobiler i dag.

Se aktuelle priser på Nokia telefoner

 

Rigtig og gratis GPS til offline brug

Derudover udmærker den sig ved at have 4G, altså lynhurtig internet, den har virkelig hurtige menuer og kommer med rigtig offline-gps navigation. Du kan let og hurtigt hente kort ned over lande eller regioner til din mobil og så navigere offline i udlandet uden at det koster noget.

”Det er ret unikt for så billig en mobil at få så god en navigations-løsning gratis”, Steen Jørgensen, mobilekspert på telepristjek.dk.

Blandt andre sager, der må fremhæves, er Nokias mange egne og ret unikke apps, blandt andet til kameraet. Takket være Microsoft får alle med Lumia 635 også 15 GB gratis plads i skyen med OneDrive, så man let kan lave backup af for eksempel billeder og Microsofts Office-pakke følger også gratis med.

 

3 ting vi elsker ved Lumia 635:

Rigtig og gratis GPS-navigation
FM-radio
4G

3 ting vi ikke er så vilde med:

Skærmen er ikke super skarp
Kamera uden fotolys
Halter lidt efter Android og iOS på niche-apps

 

Prisen på Lumia 635 er god

Teleselskabernes priser på Nokia Lumia 635 varierer alt efter hvilken mobilpakke man binder sig til. Hvis du køber mobilen med en mobilpakke, der ikke passer til dit faktiske mobilforbrug kan du hurtigt risikere, at betale rigtig dyrt for mobilen. Omvendt kan du også gøre et rigtigt godt køb, hvis køber Lumia 635 med den rigtige mobilpakke – Prisforskellen mellem dyreste og bedste samlede pris er 3.700 kroner.

Eksempel
Hvis dit faktiske månedlige mobilforbrug er mindre end 9 timer Tale, 6 GB Data og Fri SMS/mms, så behøver den samlede pris for Nokia Lumia 635 og 12 måneders mobilforbrug ikke overstige 2.324 kroner.

Se aktuelle priser på Nokia 635

 

Tip: Hvis du køber mobiltelefoner hos teleselskaberne bør du altid se på hvad mobilforbruget koster. Køb mobilen med en mobilpakke, der dækker dit faktiske mobilforbrug og som giver den bedste samlede pris over 12 måneder.