Musikstreaming til hele familien med et mobilabonnement?

Kan man få et mobilabonnement med musikstreaming til hele husstanden? Vi tager et kig på abonnementerne og ser om det kan betale sig.

Musikstreaming til hele familien med et mobilabonnement?

Der er i dag rig mulighed for, at købe et mobilabonnement med én eller flere streamingtjenester, hvor der ofte kan spares nogle penge. Dog kommer disse typisk kun med mulighed for, at en enkelt bruger kan streame ad gangen. Hvad hvis man gerne vil købe et mobilabonnement, der inkluderer musikstreaming til hele familien? Det tager vi et kig på i denne artikel.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Musikstreaming til alle i husstanden

Der er flere teleselskaber, der tilbyder musikstreamingtjenester i mobilabonnementer, men udvalget svinder hurtigt ind, når man vil have et familieabonnement på streaming. Det er dog ikke umuligt at finde.

Telia

Hos Telia kan man få rabat på Spotify Family, hvor der kan streames på seks enheder samtidigt. Spotify Premium koster normalt 149 kroner per måned, men man får 10 kroner i rabat i forbindelse med køb af mobilabonnement hos Telia.

Rabatten kan opnås ved alle mobilabonnementer hos Telia, hvor priserne starter ved 79 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Telia

3

Hos teleselskabet 3 er det Deezer Family, der kan købes til en nedsat pris. Med Deezer Family kan der streames på 6 enheder samtidigt. Normalt koster Deezer Family 179 kroner per måned, men man får 30 kroner i rabat på tjenesten gennem 3.

Rabatten kan opnås ved alle mobilabonnementer hos 3, hvor priserne starter ved 79 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos 3

Yousee

Hos Yousee tilbydes teleselskabets egen musiktjenesten, nemlig Yousee Musik. Her fungerer det anderledes end hos ovenstående teleselskaber, hvor man inkluderet i Yousee-abonnementet får Yousee Musik gratis. Det er dog ikke et familieabonnement, så skal flere streaming musik samtidig, skal man benytte sig af Yousees samlerabat. Man får Yousee Musik med i et abonnement fra 149 kroner. Er der flere i familien skal man købe flere abonnementer hos Yousee, hvilket hurtigt bliver dyrt.

Se aktuelle abonnementer hos Yousee

Telenor

Telenor har lige nu et tilbud, hvor man kan få gratis Tidal Family med i deres mobilabonnementer. Telenor har mobilabonnementer med priser fra 149 kroner per måned. Tegner man et abonnement hos dem, kan man tilvælge seks måneders gratis Tidal Family, hvor man kan være 6 brugere på.

Se aktuelle abonnementer hos Telenor

Kan det betale sig?

Det store spørgsmål er, om det kan betale sig at købe et mobilabonnement med inkluderet streaming til hele familien. Det kommer selvfølgelig an på den enkelte familie og de behov der er, men umiddelbart er svaret nej.

Er man en familie på fire koster den billigste pakke med mobilabonnementer og musik hos Yousee 596 kroner per måned Her får man fri tale og 20 GB data.

Hos 3 kan man vælge et abonnement med for eksempel fri tale og 30 GB + Deezer Family til samlet 299 kroner per måned. Hertil skal familiens andre tre medlemmer også have et mobilabonnement, men dette kan købes hos et lavprisselskab, hvor der kan spares penge.

Hos Telia kan man for eksempel vælge fri tale og 20 GB samt Spotify Family til samlet 288 kroner per måned. Hertil skal familiens andre tre medlemmer også have et mobilabonnement, men også her kan dette købes hos et lavprisselskab, hvor der kan spares penge.

Man kan i stedet vælge at købe streamingtjeneste og mobilabonnement for sig. Her kan man vælge et mobilabonnement fra Oister med fri tale og 50 GB data til 99 kroner per måned samt Spotify Family til 149 kroner per måned. Dette giver en samlet månedlig pris på 248 kroner.

Se også: Tips og guides til streamingtjenester