motorola one android one

Motorola One er ny billig mobil med ren Android – se pris

Motorola fortsætter med at satse på gode telefoner til lave priser med deres nye Motorola One, der kører med ren Android – gode funktioner og opdateringer er i højsædet. Funktioner og priser på Motorola One.

De go’e gamle mobilbrands som Nokia og Motorola er for alvor kommet ind i kampen det seneste år med en række rigtig gode telefoner i forhold til prisen. Begge producenter mangler stadig at introducere det helt store flagskib, der for alvor kan bide skeer med topmodellerne fra Apple, Samsung, Huawei, Sony og så videre, men i mid end prisniveauet er begge utroligt godt med. Motorola imponerede os tidligere i år med Moto G6 Plus og nu kommer de så med en model, der noget hen af vej minder om G6 Plus – nemlig Motorola One med Android One.

Se også: De bedste Motorola mobiler i forhold til prisen

 

Pris på Motorola One

Motorola One har sin styrke ved at være en Android One mobil, der sikrer hyppige opdateringer i tre år. Inden vi ser nærmere på specifikationer og funktioner samt fordele ved Android One, så lad os lige runde prisen på telefonen – den er nemlig interessant, hvis man er ude efter en billig og god mobil.

Motorola One har en vejledende pris på 2.000 kroner og sælges i første omgang kun gennem webshops eller hos forhanldere som Elgiganten. Motorola er endnu ikke inde i varmen hos teleselskaberne, men måske der kan ændres på det med Motorola One.  Telefonen vil være klar til salg i Danmark den 8. oktober.

Se også: De bedste Motorola mobiler

 

Android One gør den interessant

Motorola One er spændende på grund af Android One – alle telefoner med Android One er sikret månedlige opdateringer i tre år. Det betyder, at man vil være blandt de første til at få de store Android-opdateringer, men mere interessant er det, at man også er sikker på at få vigtige sikkerhedsopdateringer i lang tid.

Normalt er det meget usikkert, hvorvidt man modtager jævnlige opdateringer, der kan optimere for eksempel brugen og sikkerheden, når vi taler billige mobiltelefoner, men Android One-projektet er en garanti for det i tre år.

Fra start har telefonen Android 8.1, men den skulle være blandt de aller første til at modtage Android 9.0 Pie, der skulle komme til telefonen kort efter lanceringen.

Se også: Find bedste tilbud på Motorola mobiler

 

Øvrige specifikationer på Motorola One

Motorola One har skærm på 5,9 tommer i 19:9 format med Max Vision HD+-skærm -Den er bygget i 2.5D Gorilla Glass på begge sider. Der sidder et dual kamera i Motorola One på 13 + 2 megapixel med bl.a den nye Cinemagraph funktion samt et 8 megapixel selfie-kamera, som bl.a. andet kan tage portrætbilleder med bokeh-effekt. Kameraerne har blænde på henholdsvis F/2.0 og F/2.4.

Telefonen har Dolby Audio, der forbedrer lyden mærkbart, når man aktiverer funktionen og telefonen kommer også med FM-radio og fingeraftryksscanner. Der sidder en Snapdragon 625 processor med 2.0 GHz Octa-core CPU og 4 GB RAM i mobilen.

Vi skal også lige runde, at telefonen understøtter dual sim + ekstra SD kort op til 256 GB på samme tid – det vil sige, at der kan sidde tre kort samtidig i telefonen.

Der er også enkelte Moto Actions med i telefonen, for eksempel dobbelthak for at tænde og slukke lommelygten + dobbelt-vrid med håndled for hurtig optagelse med kamera fra låst tilstand samt Moto Display. Både Moto Actions og Moto Display kan deaktiveres efter behov.

Se også: Priser på Motorola mobiler

Skriv et svar