Motorola Moto G9 Play lanceret – meget mobil til billig pris

Motorola Moto G9 Play kommer med god ydelse, tredobbelt kamera, batteri nok til to dage og en lille pris. Her er pris, funktioner og alternativer til Motorola Moto G9 Play.

Motorola Moto G9 Play lanceret – meget mobil til billig pris

Topmodellerne bliver dyrere og dyrere og på samme tid bliver de billigere mobiltelefoner bedre og bedre. Nu er Motorola klar med en ny model, som skal gøre det endnu mere fristende at spare tusindvis af kroner på din næste mobiltelefon. Motorola Moto G9 Play kombinerer en flydende oplevelsen, lang batteritid og funktionsrigt kamera med en billig pris.

Godt nok er Motorola langt om længe tilbage i premiumklasse med det dyre Edge+ flagskibmen det betyder heldigvis ikke, at de har glemt den gode kombination af pris og kvalitet, som Moto G-serien er kendt for. Motorola Moto G9 Play er netop lanceret, hvor man netop får den gode cocktail af gode specifikationer, funktioner til en billig pris.

Se også: Sammenlign pris på Motorola-telefoner

Motorola Moto G9 Play  – alt det mobil man har brug for?

Motorola Moto G9 Play har en vejledende pris på kun 1.499 kroner, og for det får man rigtig meget mobiltelefon. Her får man nyeste Snapdragon 662-processor med indbygget kunstig intelligens, som lærer af dine brugsmønstre og på den måde kan optimere energiforbrug for ydelse. Det betyder en flydende , sammen med et stort 5000 mAh batteri, at Motorola Moto G9 Play holder længe på en opladning. Og når den skal en tur i opladeren, så er her endda hurtig opladning.

På trods af en billig pris på Motorola Moto G9 Play, så er her også hele fire kameraer og masser af kamerafunktioner. Hovedkameraet er et 48 megapixel med blænde på f/1,7, og hertil hører et 2 megapixel dybdekamera og 2 megapixel makrokamera, som man kan komme helt tæt på med. På forsiden sidder et 8 megapixel frontkamera.

Så der ser i Motorola Moto G9 Play ud til at være rigtig meget mobiltelefon til pengene.

Læs også: OnePlus Nord eller Motorola Moto G 5G Plus – Denne skal du vælge

Motorola Moto G9 Play: pris og tilgængelighed

Motorola Moto G9 Play har en vejledende pris på 1.499 kroner og kommer i to farver: blå og grøn. Motorola Moto G9 Play kan købes fra den 16. september.

Læs også: Motorola Moto G 5G Plus: Nu bliver 5G-mobilen billig

Alternativer til Motorola Moto G9 Play