mobilabonnement med tv-serier, video og film streaming

Mobiltelefoni med tv serier og film

Mobiltelefoni kommer i nogle tilfælde med streaming-tjenester til tv serier og film inkluderet – selvom nogle kritiserer den slags bundlede pakker for at gøre det svært at gennemskue, hvad man egentlig betaler for, så kan det sagtens betale sig. Guide til mobilabonnementer med tv serier og film.

Herunder kan du finder du guide til teleselskaber, der tilbyder tv serier og film i nogle af deres mobilabonnementer. Listen er rangeret efter pris.

Se også: De bedste mobiltelefoner til film

 

Mobiltelefoni med tv serier og film

#3 Teleselskabet 3
Fri tale + 10 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 10 GB data + adgang til TV2 Play (inkluderer også roaming i 64 med fri tale og 10 GB data)

Pris: 209 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 Telmore
Fri tale + 40 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 40 GB data + fri adgang til HBO Nordic og Viaplay (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 11 GB data)

Pris: 229 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 Telmore
Fri tale + 50 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 50 GB data + fri adgang til HBO Nordic, Viaplay og TV2 Play (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 12 GB data)

Pris: 269 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data + adgang til Eurosport Player (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 20 GB data)

Pris: 298 kroner om måneden. Ingen aftale om trafik

#1 Telmore
Fri tale + 50 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 50 GB data + fri adgang til HBO Nordic, Viaplay og TV2 Play + Telmore Musik og BookMate (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 15 GB data)

Pris: 299 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data + adgang til HBO Nordic(inkluderer også roaming i EU med fri tale og 20 GB data)

Pris: 328 kroner om måneden. Ingen aftale om trafik

#4 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data + adgang til Telia TV (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 20 GB data)

Pris: 348 kroner om måneden. Ingen aftale om trafik

Se også: dukaTale – sammenlign priser

 

Kommentar til mobilabonnementer med tv-serier og film inkluderet

TV2 Play er tilkøb hos 3 og kan købes til samtlige af 3′s abonnementer. Hos Telia er der ligeledes tale om tilkøb og det er muligt at tilkøbe HBO, Telia TV og Eurosport Player til samme abonnement. Hos Telmore er alle tjenesterne pakketeret og det er ikke muligt fra- og tilvælge de streaming-tjenester, man ønsker – her må man vælge de pakker, der er lavet af Telmore. Telmores løsning giver dog de største besparelser.

Se også: Sammenlign mobilpakker med tv serier og film

 

Mobiltelefoni med tv serier og film, juli 2019

Guiden til mobilabonnementer med tv-serier og film inkluderet er fra juli 2019. I guiden herover tipper vi til mobilpakker med tv serier og film inkluderet hos Telmore, Teleselskabet 3 og Telia.

Se også: Sammenlign over 300 mobilabonnementer

 

Skriv et svar