Mobiltelefoner med bedste kamera – opdateret med nye telefoner

Hvilken mobiltelefon har det bedste kamera? Se vores opdatererede guide til telefoner, der tager de bedste billeder plus deres bedste priser.

Mobiltelefoner med bedste kamera – opdateret med nye telefoner

Vores guide til mobiltelefoner med de bedste kameraer opdateres ofte, da nye high end telefoner stort set altid fokuserer på kameraet og forsøger at sætte nye standarder for, hvor gode billeder man tage med sin mobiltelefon – Guide til mobiltelefoner med de bedste kameraer og deres bedste priser.

Guide til top 5 mobiltelefoner med bedste kamera.

Se også: Mobiltelefoner med bedste kamera

 

Mobiltelefoner med de bedste kameraer

#1 Huawei P30 Pro 
Karakter for kamera: 10/10

P30 Pro har fire kameraer på bagsiden, der bliver brugt til at tage de bedste billeder i mørke lige nu og samtidig har den en uovertruffen zoom-funktion med 5 gange optisk zoom, 10 gange hybrid zoom og 50 gange digital zoom. Samtidig har den gode teknikker til flotte portrætbilleder og gode autoindstillinger.

Bedste pris:
Fra cirka 5.600 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei P30 Pro

 

 

#2 Samsung Galaxy S10+
Karakter for kamera: 10/10

Samsung Galaxy S10+ har ekstremt godt triple kamera med lynhurtig autofokus og meget høj billedkvalitet med gode naturtro farver. Den er hurtig til at tilpasse sig omgivelserne og når lys og motiv ændrer sig og tager næsten altid fremragende billeder med høj skarphed og korrekte farver.

Bedste pris:
Fra cirka 7.250 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S10+

 

 

#3 Huawei Mate 20 Pr0
Karakter for kamera: 9/10

Mate 20 Pro har tre kameraer på bagsiden og tager generelt fremragende billeder. Samtidig har den gode teknikker til flotte portrætbilleder og gode autoindstillinger og kan lave 5 x optisk / hybrid zoom, hvor man kan zoome meget ind uden at billedkvaliteten ryger.

Bedste pris:
Fra cirka 4.200 kroner. Tilbuddet er med abonnement i én måned.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 20 Pro

 

#4 Huawei P20 Pro
Karakter for kamera: 9/10

P20 Pro har tre kameraer på bagsiden.Den har gode teknikker til flotte portrætbilleder og gode autoindstillinger og tager rigtig gode billeder i mørke. En fin ting er også 3 x optisk zoom.

Bedste pris:
Fra cirka 3.600 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei P20 Pro

 

#5 Samsung Galaxy Note 9
Karakter for kamera: 9/10

Samsung Galaxy Note 9 har et super godt dual kamera med lynhurtig autofokus. Den er hurtig til at tilpasse sig omgivelserne og når lys og motiv ændrer sig og tager næsten altid fremragende billeder med høj skarphed og korrekte farver. Kan optage video i 4K.

Bedste pris:
Fra cirka 5.200 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 9

 

Kameramobiler med høj billedkvalitet

Top fem over mobiltelefoner med bedste kameraer tager billeder af virkelig høj kvalitet og de seneste 12-18 måneder er der faktisk sket meget med billedkvaliteten på de bedste kameramobiler.

Det er da også kameraet, som står som den vigtigste grund til at man skal betale ekstra for de bedste telefoner på markedet.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer

 

Mobiltelefoner med bedste kamera, marts 2019

Prissammenligningen af mobiltelefoner med bedste kamera er fra marts 2019. Anbefalingen af de fem bedste i kategorien er baseret på test, dom og priser på mobil.nu, telepristjek.dk og pricepusher.dk. De fem bedste telefoner er fra Huawei og Samsung.

Den dyreste kameramobil på listen koster 7.250 kroner, mens den billigste har en pris fra 3.600 kroner, en prisforskel på 4.750 kroner.

Se også: Prissammenligninger på mobiltelefoner