Mobilt internet på Telenors netværk

Du finder både ekstremt billigt mobilt internet på Telenors netværk og løsninger med 1.000 GB inkluderet hver måned. Guide med priser.

Mobilt internet på Telenors netværk

Det er ikke så forfærdelig mange teleselskaber, som Telenor har aftale med om at leje deres del af det fælles TT-netværk, men alligevel er der et bredt udvalg af mobilt internet. Guide med på priser på mobilt internet på Telenors netværk.

Telenor lejer sit netværk ud til en række såkaldte MVNO’er – for eksempel CBB Mobil og OK Mobil. Aftalen betyder, at disse selskaber kan benytte Telenors netværk til tale og data for eksempel. Datadelen gælder også mobilt internet, altså abonnementer kun med data, ikke tale.

Herunder finder du oversigt til priser på mobilt bredbånd på Telenors netværk.

Billigt mobilt bredbånd på Telenors netværk

#1 CBB Mobil

5 GB
Pris: 64 kroner /måned

15 GB
Pris: 109 kroner / måned

75 GB
Pris: 199 kroner / måned

1.000 GB
229 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil her

#2 OK Mobil

5 GB
Pris: 59 kroner /måned

15 GB
Pris: 99 kroner /måned

75 GB
Pris: 179 kroner /måned

125 GB
Pris: 229 kroner / måned

300 GB
Pris: 299 kroner / måned

400 GB
Pris: 399 kroner / måned

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil her

#3 Telenor

10 GB
Pris: 99 kroner /måned

60 GB
Pris: 200 kroner /måned

1.000 GB
Pris: 249 kroner /måned

Se aktuelle tilbud hos Telenor her

Priser på mobilt internet på Telenors netværk, november 2020

Guiden med priser på mobilt internet på Telenors netværk er fra november 2020. Teleselskaberne på listen er TelenorCBB Mobil og OK Mobil.

Den løsning, der har den laveste pris, koster 59 kroner om måneden. Det er dog kun til dem, der skal have den som et supplement til noget andet eller hvis man har et meget lille online-forbrug. Den dyreste løsning koster 399 kroner, men det er faktisk ikke abonnementet med mest data. Her skal du gå efter CBB Mobils tilbud til 229 kroner om måneden, der giver 1.000 GB data om måneden.

Telenor deler i øvrigt netværk med Telia, det fælles TT-netværk, som det kaldes. Synes du ikke, at det er attraktive nok tilbud på Telenors boldbane, kan du eventuelt tjekke priser på mobilt internet på Telias netværk.

Det er i øvrigt også værd at bemærke, at ingen af de teleselskaber, der er med i guiden herover, tilbyder 5G mobilt bredbånd. Ikke endnu i hvert fald.

Se også: De laveste priser på mobilt bredbånd