Mobilt bredbånd til tablets

Har du et data-simkort til mobilt bredbånd til din tablet, skal du ikke tænke over at lede efter wifi eller bruge mobilen som hotspot - mobilt bredbånd til tablets.

Mobilt bredbånd til tablets

Bruger du din tablet meget og ofte på farten, så kan det være praktisk at have et data-simkort til at sidde fast i den hele tiden, så du ikke skal lede efter wifi netværk eller hele tiden koble den til nettet via din mobil. Guide til mobilt bredbånd til tablets.

Tablets i dag er så tynde og lette og udnytter fronten til skærm så godt, at de ikke fylder meget – 10 tommer tablets kan let være i tasken og så har man en god underholdningsmaskine med på farten. Så længe den er koblet til nettet – med mindre du er en af de der hyper fornuftige typer, der altid sørger for at få downloadet film, tv-serier, bøger, spil og så videre inden mandag morgen, når man igen skal til at fragte sig frem og tilbage til arbejdet

Der er internet i tog og busser, men det er en upålidelig omgang. Man kan også koble sin tablet op til nettet via ens mobil, men gider man gøre det flere gange dagligt? Det suger jo også meget batteri fra ens mobil, når man bruger den som hotspot. Løsningen er et data-simkort til din tablet. Du kan være så heldig at have et mobilabonnement med datadeling, hvor du kan købe et ekstra data-simkort til under 50 kroner og så bruge det og din data i mobilabonnementet i din tablet.

Det er i hvert fald en billig og effektiv løsning. Se mobilabonnementer med datadeling.

Er du ikke så heldig at have et mobilabonnement med datadeling, så er en anden løsning at købe et data-simkort, der så fungerer som mobilt bredbånd til din tablet. Du modtager ganske enkelt bare et data-simkort, som du sætter i din tablet – hvis den altså understøtter 4G.

Herunder guider vi til en række vidt forskellige løsninger på mobilt bredbånd til tablets.

 

Mobilt bredbånd til tablet

#1 Oister
3 GB –  30 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Oister her

 

#2 OK Mobil
5 GB – 59  kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil her

 

#3 Hallo DK
10 GB –  99 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Hallo.dk her

 

#4 YouSee
50 GB – Pris: 119 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos YouSee her

 

#5 GladMobil
30 GB –  129 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos GladMobil her

 

#6 Unotel
300 GB – 149 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Unotel her

#7 Telmore
150 GB – 219 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Telmore her

 

#8 Greentel
100 GB – 229 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Greentel her

 

#9 Teleselskabet 3
1.000 GB (fri data) – 230 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos 3 her

#10 CBB Mobil
125 GB – 249 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil her

 

#11 Greentel
500 GB – 299 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Greentel her

 

#12 Telenor
360 GB – 360 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Telenor her

Guide til mobilt bredbånd til tablets, december 2019

Guiden ti mobilt bredbånd til tablets er fra december 2019. I guiden finder vi mobile bredbåndabonnementer fra udbyderne Telenor, Greentel, CBB Mobil, Teleselskabet 3, Glad Mobil, Telmore, Unotel, YouSee, hallo.dk og Oister.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Flere nyheder om Mobilabonnement

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 17/12/2019 kom der flere nuancer om emnet med artiklen; Billig telefoni til små virksomhederKlik her for at læse den påfølgende artikel.. De sidste nyheder om emnet finder du her.