Mobilt bredbånd til hjemmet med mest data

Kan du ikke nøjes med de 1.000 GB data, der typisk er inkluderet i mobilt bredbånd til hjemmet? Se her, hvor du kan få op til 2.500 GB.

Mobilt bredbånd til hjemmet med mest data

Har du mobilt bredbånd i dag, men ender alt for ofte med at bruge al data i abonnementet? Eller holder de 1.000 GB dig tilbage i skiftet til mobilt bredbånd? Faktisk kan man få mobilt bredbånd med helt op til 2.500 GB data.

Fri data i mobilt bredbånd?

Langt de fleste teleselskaber reklamerer i deres abonnementer med mobilt bredbånd med fri data. Men her skal man som forbruger være opmærksom på, at fri data i mobilt bredbånd ikke er som i bredbånd via kabel-tv eller fiber – det er nemlig ikke fri data.

Fri data er derimod typisk 1.000 GB data. Bruger man mere end disse 1.000 GB sættes hastigheden ned til en nærmest ubrugelig langsom hastighed.

Tidligere var 1.000 GB (eller 1 TB) nok for de fleste familier. I dag er det dog anderledes, hvor vi har flere enheder online i hjemmet og der bliver streamet mere og i højere kvalitet. Det betyder, at vores forbrug af data er steget ekstremt. Derfor vil mange familier opleve, at 1.000 GB ikke er tilstrækkeligt.

Heldigvis er der mulighed for, at man kan få mere end de 1.000 GB, uden at det bliver dyrere.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd med mere data

Yousee, Telmore, 3, Telenor, Telia samt lavprisselskaber tilbyder alle 1.000 GB i deres største abonnementer til mobilt bredbånd. Men der er en enkelt udbyder, der overgår dem alle.

Oister, teleselskabet 3s lavprisselskab, har nemlig to abonnementer til trådløst bredbånd, der inkluderer større datapakke – faktisk mere end dobbelt så meget. Herunder tager vi et kig på de to abonnementer:

  • Oister Wi-Fi: Dette abonnementer inkluderer 2.000 GB data (2 TB) samt en gratis router. Prisen er 179 kroner per måned de første 6 måneder. Herefter er prisen 239 kroner.
  • Oister Wi-Fi med Viaplay: I dette abonnement er der endnu mere data inkluderet, nemlig 2.500 GB, og en gratis router og streamingtjenesten Viaplay Film & Serier. Læs mere om dette nye abonnement her. Prisen for dette abonnement er 149 kroner per måned de første 3 måneder. Derefter er prisen 299 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Er mobilt bredbånd fra Oister billigt?

Oisters priser på mobilt bredbånd er bestemt meget konkurrencedygtige. Faktisk bliver de kun overgået af Call Me, der tager 229 kroner per måned. Men her får du kun 1.000 GB data og ingen gratis 4G-router.

Se også: Tips til billigt bredbånd