Mobilt bredbånd med helt ubegrænset data

Du kan få mobilt bredbånd helt uden dataloft. Se her hvor du kan købe mobilt bredbånd med helt ubegrænset data.

Mobilt bredbånd med helt ubegrænset data

Er i en stor husstand med mange enheder og et stort dataforbrug? Så kan det være bekymrende, at skulle skifte til mobilt bredbånd, hvor der typisk er et dataloft på 1.000 GB. Men man kan sagtens finde mobilt bredbånd helt uden dataloft.

Se også: Priser, tilbud og sammenligning på mobilt bredbånd

5G-bredbånd med ubegrænset data fra 269 kr.

Skal du have mobilt bredbånd uden dataloft, skal du have 5G-bredbånd. Der findes nemlig ikke 4G-mobilt bredbånd med ubegrænset data. Men bare rolig, det er stadig billigt.

Der er nemlig stor konkurrence blandt udbyderne på markedet for 5G-bredbånd, hvor priserne er faldet meget det sidste års tid.

Få udbydere har den store fordel, at der ikke er en månedlig begrænsning på dataforforbruget, hvor langt de fleste har 1.000 GB – noget de fejlagtigt kalder “fri data”, som det absolut ikke er.

Rigtig fri data er ubegrænset data, som man for eksempel altid får i fiber og andet kablet bredbånd.

Mobilt bredbånd uden dataloft koster faktisk helt ned til 269 kroner per måned – og der er dertil flere gode tilbud. Vi giver herunder et overblik over dem.

5G-bredbånd uden dataloft hos 3

Hos 3 kan man få 5G-bredbånd med en inkluderet lånerouter. Prisen per måned er 179 kroner de første 3 måneder og derefter 279 kroner per måned. Det giver en mindstepris efter 6 måneder på 1.374 kroner.

Se aktuelle tilbud på 5G mobilt bredbånd hos 3

5G-bredbånd med ubegrænset data hos Telia

Hos Telia kan man også få 5G-bredbånd helt uden et dataloft. Telia sender også en 5G-lånerouter, som er til låns. Prisen er 199 kroner de første 6 måneder, hvorefter prisen er 299 kroner. Mindstepris efter 6 måneder er 1.284 kroner.

Se aktuelle tilbud på 5G-internet hos Telia

5G-internet med helt fri data hos Fastspeed

Til sidst er der Fastspeed, som frister også med mobilt bredbånd med 5G med ubegrænset data. Hos Fastspeed får man også en 5G-lånerouter med. Prisen er 198 kroner de første 3 måneder, hvorefter prisen er 269 kroner. Mindstepris efter 6 måneder er 1.401 kroner.

Se aktuelle tilbud på 5G-bredbånd hos Fastspeed