Mobilselskaber med store familierabatter

Nogle mobilselskaber tilbyder rigtig gode rabatter til familier - se guide til dem her.

Mobilselskaber med store familierabatter

Uanset om man er rig, fattig eller midt i mellem, så er det altid rart at spare penge – også på mobilregningen. Flere mobilselskaber tilbyder familierabatter med gode priser på mobilabonnementer, hvis man samler dem under én hat. Vi guider til mobilselskaber, der tilbyder familierabat på mobilabonnementer.

Mobilpriserne er steget de seneste måneder og med de rokeringer, der sker på markedet lige nu, så tyder meget på at de ikke falder igen lige forløbig. Bibob er forsvundet og lagt ind under CBB og TDC lægger alle ydelser på privatmarkedet over i Yousee fra 1. juli i år – bare for at nævne et par af ting, der er sket og som kommer til at ske.

Derfor kan det være endnu mere attraktivt at benytte sig af de familierabatter, som nogle selskaber tilbyder, når man samler familiens mobilabonnementer under ét tag. Herunder kan du se mobilselskaber med familierabat på mobilabonnementer. Nogle af dem kan være særlig fordelagtige, da de også inkluderer underholdningstjenester og fordele.

Se også: Sådan kan familier sparer 10.000 kroner om året på mobiltelefoni og bredbånd

Mobilselskaber med familierabat på mobilabonnementer

TDC familierabat

TDC har i dag tre forskellige mobilabonnementer, alle med fri tale. De kommer med enten 3, 8 eller 40 GB data til henholdsvis 149 kroner, 199 kroner og 299 kroner. Det er prisen, som det første abonnement koster. Følgende abonnementer (man kan tegne fire tillægsabonnementer i alt) koster 119 kroner – uanset hvilken af de tre typer abonnementer, man vælger.

Man kan altså spare op til 180 kroner om måneden per abonnement, man opretter udover hovedabonnementet. Her til kommer, at man kan være op til 3 underholdningstjenester og fordele om måneden fra en pallette på i alt 11 – lige fra musik, tv-serier og film til roaming og ekstra data.

Hovedabonnementet vælger den eller de tjenester, der ønskes bliver taget i brug og så kan de andre tillægsabonnementer også benytte sig af dem på deres mobiltelefoner.

Se mere om TDC’s tilbud her.

Se også: Alle mobilabonnementer fra TDC

Telenor familierabat

Telenor Fri+ Familie tilbyder tre forskellige mobilabonnementer, alle med fri tale. De kommer med enten 5, 10 eller 30 GB data. Alle tilbyder fri tale, sms og mms i Danmark og norden – og abonnementet med 30 GB giver fri tale, sms og mms i hele EU.

Telenors prisstruktur og rabat til familier er lidt mere kringlet end for eksempel TDC’s. Hovedabonnementet koster standardpris, for eksempel 179 kroner for mobilabonnementet med fri tale og 5 GB data. Familiemedlem 2 betaler så kun 129 kroner og familiemedlem 3-5 betaler 79.

Mobilabonnementet med 10 GB data koster 199 kroner for første abonnent, 149 kroner for næste og 99 kroner for familiemedlem 3-5.

Mobilabonnementet med 30 GB data koster 299 kroner for første abonnent, 249 kroner for næste og 199 kroner for familiemedlem 3-5.

Af fordele kan nævnes gratis Microsoft Office 365 og gratis 1000 GB / 1 TB lagerplads til OneDrive – disse fordele gælder for hvert enkelt familiemedlem.

Se mere om Telenors tilbud her.

Se også: Alle mobilabonnementer fra Telenor

 

Telia familierabat

Telia tilbyder også familierabat, men på en lidt anderledes måde. Køber du for eksempel mobilabonnementet 4Sure Premium med fri tale og 10 GB data til 199 kroner, så kan man koble en ekstra bruger på dette abonnement for 99 kroner. Man får hvert sit nummer, men deler den data, sms/mms og tale der er med. Sms/mms og tale er fri.

Dette kan man benytte sig af med alle Telias mobilabonnementer bortset fra de to mindste 4fun og 4junior.

Telias mobilabonnementer tilbyder én eller flere tjenester, blandt andet Spotify og HBO.

Se mere om Telias tilbud her.

Se også: Alle mobilabonnementer fra Telia

Yousee familierabat

Yousee tilbyder familierabatter på to af deres mobilabonnementer og de er som følger:

Fri tale og 4 GB data: Prisen for første abonnent er 149 kroner, mens andre i familien kan nøjes med 119 kroner.

Fri tale og 10 GB data: Prisen for første abonnent er 199 kroner, mens andre i familien kan nøjes med 139 kroner.

Hvis du samtidig har Yousee Bredbånd, så får man ekstra 20 GB data oven i hver måned. De to mobilabonnementer inkluderer også gratis musik og en valgfri premierefilm.

Se mere om Yousees tilbud her.

Se også: Alle mobilabonnementer fra Yousee

Telmore familierabat

Telmore Play med 13 underholdningstjenester til hele familien er bestemt værd at overveje også for et af medlemmerne i familien.

Abonnementet med Telmore Play koster fra 249 kroner og inkluderer fri tale og 12 GB data eller 15 timers tale og 25 GB hver måned. Familiefordelen er, at Telmore Play inkluderer hele 13 underholdningstjenester, blandt andet HBO Nordic (tv-serier), Cmore (tv-serier og film) Minbio (tegnefilm og film til børn), musikstreaming, e-bøger, lydbøger, Euroman og andre magasiner samt login til politiken.dk og eb.dk.

Alle tjenester koster normalt penge og med de mange forskellige typer tjenester vil specielt familier kunne få stor gavn af Telmore Play.

Se mere om Telmore Play her.

Se også: Alle mobilabonnementer fra Telmore