Mobilpakker med tv serier og film inkluderet

Mobilpakker med tv serier og film inkluderet kan sikre dig gode besparelser, hvis du alligevel abonnerer på en streaming-tjeneste - guide og priser.

Mobilpakker med tv serier og film inkluderet

Mobilpakker, der giver adgang til tv serier og film, kan være en fordel for dig, at alligevel abonnerer på en streaming-tjeneste. Guide til mobilpakker med tv serier og film inkluderet.

Verdens mest populære streaming-tjeneste til tv serier og film er Netflix og bortset fra en kort periode, hvor man kunne få billig adgang til Netflix som 3-kunde, så glimrer Netflix desværre ved sit fravær som tillægstjeneste hos de danske teleselskaber. Der er dog glimrende alternativer med både HBO og C More blandt andet.

Herunder kan du se en oversigt til de teleselskaber, der tilbyder tv serier og film i nogle af deres mobilpakker.

Se også: De bedste mobiltelefoner til film

 

Mobilpakker med tv serier og film

#1 Telmore
Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til HBO Nordic, TV2 Play, C More og Min Bio samt Flipp, BookMate og Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 259 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#2 Telmore
Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til HBO Nordic og TV2 Play (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#3 Teleselskabet 3
Fri tale + 7 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 7 GB data + adgang til TV2 Play (inkluderer også roaming i 63 med fri tale og 7 GB data)

Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#4 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data + adgang til enten Telia TV eller HBO Nordic (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 20 GB data)

Pris: 299 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

Se også: Sammenlign mobilpakker med tv serier og film

 

Udvalget skrumper

Telmore står mere og mere alene som teleselskabet, der går all in på underholdningstjenester. Telmore inkluderer HBO, C More, TV2 Play og Min Bio i deres Play-abonnementer, mens de skal tilkøbes med en lille rabat hos både 3 og Telia.

Tidligere kunne man få den slags underholdning inkluderet hos Telia og også YouSee har tidligere tilbudt en gratis premiere-film til deres mobilabonnementer. Telenor tilbød for ikke så længe siden Viaplay i deres premium-abonnementer, men den mulighed er også fjernet.

 

Mobilpakker med tv serier og film, januar 2019

Guiden til mobilpakker med tv-serier og film inkluderet er fra januar 2019. I guiden herover tipper vi til mobilpakker med tv serier og film inkluderet hos Telmore, Teleselskabet 3 og Telia.

Se også: Sammenlign over 300 mobilpakker