taletid

Mobilpakker med fri tale – guide og priser til de bedste

Mobilpakker med fri tale kan fås fra 90 kroner og smider du blot en tyver mere ind i puljen, får du også meget data med. Sammenlign priser på de bedste mobilpakker med fri tale.

Det gennemsnitlige taleforbrug blandt danskerne stiger og stiger – i hvert fald online virker det det til, når man ser på sociale medier. Mobiltale er der imod lettere faldende og vi taler ikke så meget i mobil som vi gjorde for nogle år siden. Det er der flere årsager til, for eksempel at vi i større grad bruger Messenger-apps i det daglige til hurtige aftaler og kommentarer eller vi bruger tjenester som Skype, FaceTime, WhatsApp og lignende til at tale sammen eller lave videosamtaler med.

Der er dog stadig mange, der foretrækker almindelig mobilsnak både privat og arbejdsmæssigt og er du en af dem, der ikke vil bekymre sig om, hvorvidt man nu er ved at løbe tør for taletid, så er det et mobilabonnement med fri tale, du skal gå efter. Har du ikke behov for ligefrem fri tale, men måske bare mere tale en gennemsnittet, så sammenlign mobilabonnementer med meget tale inkluderet – på linket her til venstre kan du helt sikkert finde et mobilabonnement med den mængde tale, der passer til dit forbrug.

Herunder finder du guide til de bedste mobilpakker med fri tale – abonnementerne er rangeret efter pris og der er kun abonnementer med fri tale med.

Se også: Sammenlign priser på mobilpakker med fri tale

 

Mobilpakker med fri tale – top 10 bedste

#1 Teleselskabet 3
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 0 GB data (Kan bruges i 63 lande) (Data kan fås, hvis man er med i en 3Delingspulje)
Netværk: 3

Pris: 90 om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 CBB Mobil
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 10 GB data (Kan kun bruges i DK)
Netværk: Telenor/Telia

Pris: 99 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 GreenSpeak
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 10 GB data (Kan kun bruges i DK)
Netværk: Telia/Telenor

Pris: 99 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 Call me
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 10 GB data (5 GB i EU)
Netværk: Telia

Pris: 99 om måneden. Se aktuelle tilbud

#5 Oister
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 50 GB data (Kan bruges i EU)
Netværk: 3

Pris: 109 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#6 CBB Mobil
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 40 GB data (Kan bruges i EU)
Netværk: Telenor/Telia

Pris: 119 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#7 GreenSpeak
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 40 GB data (Kan bruges i EU)
Netværk: Telia/Telenor

Pris: 119 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#8 OK Mobil
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 40 GB data (Kan bruges i EU)
Netværk: Telenor/Telia

Pris: 119 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#9 Dukatale
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 20 GB data (Kan bruges i EU)
Netværk: Telia/Telenor

Pris: 119 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#10 Teleselskabet 3
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 7 GB data (7 GB i 63 lande)
Netværk: 3

Pris: 130 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

Vi taler mindre i mobil end tidligere

Energistyrelsens Telestatistik 2018 viser, at vi talte 6,3 procent mindre i mobil i 1. halvår 2018 sammenlignet med første halvår 2017. Det er det største fald nogensinde.

Det samlede antal afgående taleminutter for mobil- og fastnettelefoni er faldet 7,2 procent fra 8,3 milliarder til 7,7 milliarder minutter i perioden. Fastnetminutterne (inkl. minutter fra IP-telefoni) faldt 11,5 procent, mens mobilminutterne altså faldt 6,3 procent. I lidt mere håndgribelige tal, så forbrugte hver dansker i gennemsnit 145,2 minutter eller 2,42 timer om måneden på udgående taletrafik – altså opkald, man selv har foretaget og som man selv betaler for.

Husk at du ikke betaler for almindelige opkald, du modtager. Et tale forbrug på 2,42 timer om måneden er ikke meget og du kan blive overrasket, hvor lidt taletid du egentlig bruger og betaler for – så gør dig selv en tjeneste og tjek de gennemsnitlige forbrug på tale de sidste seks måneder, inden du køber en mobilpakke med fri tale inkluderet. Sandsynligheden for, at du kan klare dig med blot nogle timers tale om måneden er stor.

Se også: Prissammenligninger på mobilpakker med meget taletid 

De bedste mobilpakker med fri tale, februar 2019

Guiden med prissammenligninger på de bedste mobilabonnementer med fri tale er fra starten februar 20189. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra 3, Call me, Oister, GreenSpeak, OK mobil, DukaTale og CBB Mobil.

Det dyreste abonnement koster 130 kroner om måneden, mens det billigste koster 90 kroner om måneden. Det giver en besparelse på 40 kroner om måneden eller en besparelse på 480 kroner om året. Bemærk, at det billigste abonnement er uden data inkluderet og smider du blot 9 kroner mere, kan du få mere data end det, den gennemsnitlige dansker bruger om måneden.

Se også: Prissammenligninger på mobilpakker med meget tale