Mobilpakker med ekstremt meget data – spar over 1.000 kroner om året

Der er store prisforskelle på mobilpakker med ekstremt meget data, der igen er betydeligt billigere end almindeligt mobilt bredbånd - priser på abonnementer med meget data.

Mobilpakker med ekstremt meget data – spar over 1.000 kroner om året

Det er ikke fordi, der vælter rundt med mobilpakker med ekstremt og tæt på fri data på de danske mobilnetværk, men der er faktisk noget at komme efter på hvert af de fire netværk – og der er store forskelle på priserne. Guide til mobilpakker med ekstremt meget – næsten fri – data.

Teleselskaberne sælger både mobilpakker og mobile bredbåndspakker og de har desværre gjort sådan, at man ikke kan tilkøbe ekstra data-kort til deres mobilpakker med rigtig meget data – det havde ellers været smart og en billig løsning for forbrugerne til at få billig wifi i hjemmet. Man kan dog sætte sim-kortet til deres mobilabonnementer i en wifi-router og på den måde få muligheden for billig wifi via det mobile netværk.

Herunder kan du se en oversigt til mobilpakker med ekstremt meget data, det der næsten kan beskrives som fri data.

Se også: Mobilabonnementer med meget data

 

Mobilpakker med ekstremt meget fri data

#1 Oister
Indeholder fri data (dog max 500 GB /md) inkl. 8 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 149 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 Telia
Indeholder fri data (dog max 1.000 GB / md) inkl. 20 GB i EU, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 Telenor
Indeholder fri data (dog max 1.000 GB / md) inkl. 20 GB i 46 lande, fri tale og sms/mms.
Netværk: Eget netværk
Pris: 300 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 YouSee
Indeholder fri data (dog max 1.000 GB / md) inkl. 20 GB i 48 lande, fri tale og sms/mms.
Netværk: TDC
Pris: 399 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

Mobilpakker er billigere end rigtigt mobilt bredbånd

Som man kan se, så er der store prisforskelle på de forskellige mobilabonnementer med ekstremt meget data. Billigst er Oister med 500 GB data til 149 kroner om måneden, mens næstbilligste koster 100 kroner mere – så får man dog også 1.000 GB data om måneden.

Men mobilpakker er faktisk billigere at bruge til mobilt bredbånd i en wifi router end rigtige mobile bredbåndspakker hos teleselskaberne. For eksempel koster mobilt bredbånd med 250 GB data 249 kroner hos YouSee og vil man have fri data hos YouSee i ens mobile bredbånd, så koster det 449 kroner om måneden. Hos Telia kan man kun få mobilt bredbånd med op til 150 GB data til 199 kroner, mens mobilt internet hos Telenor kan få med op til 360 GB data om måneden til 360 kroner om måneden.

Et lavprisselskab som CBB tilbyder mobilt bredbånd med 400 GB data til 419 kroner – altså også noget dyrere end de almindelige mobilpakker.

Oister tilbyder forholdsmæssigt mere rimelige priser: 220 kroner om måneden med fri data (max 1.000 GB) er prisen for deres mobile bredbåndspakke, mens prisen for en lignende pakke hos teleselskabet 3 er 230 kroner.

 

Mobilpakker med meget data, juni 2019

Guiden med prissammenligninger på mobilpakker med ekstremt meget data er fra juni 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilpakker fra Oister, Telenor, Telia og YouSee.

Det dyreste mobilabonnement i guiden koster 399 kroner om måneden, mens det billigste koster 149 kroner om måneden. Man kan altså opnå en årlig besparelse på 3.000 kroner. Husk dog på, at det er meget vigtigt, at de selskab, du vælger til at levere mobilt bredbånd, skal have god dækning der, hvor bredbåndet primært skal bruges.

Se også: Prissammenligninger på mobilpakker med meget data