Mobilabonnementer med streaming-tjenester (tv-serier og film)

Mobilabonnementer med streaming-tjenester til tv-serier og film inkluderet kan spare dig for flere 100 kroner hver år. Guide + priser.

Mobilabonnementer med streaming-tjenester (tv-serier og film)

Intet er gratis i denne verden, men med lidt god vilje kan man godt kalde det gratis, når man får streaming-tjenester inkluderet i et mobilabonnement. Det vigtigste er i hvert fald, at man kan spare gode penge måned ind og måned ud ved at vælge et mobilabonnement med en streamingtjeneste til tv-serier og film inkluderet.

Her i Danmark har vi nogle af de højeste priser på streaming-tjenester til tv-serier og film. Faktisk betaler vi allermest i hele verden for at se Netflix – fra 79 kroner om måneden. Det løber op, når man betaler hver måned, men det kan faktisk lade sig gøre at reducere udgifterne betragteligt ved at have et abonnement med streaming-tjenester inkluderet.

Herunder guider vi til en række af de mobilabonnementer, der inkluderer streaming-tjenester til film og tv-serier.

Se også: De bedste mobiltelefoner til film

 

Mobilabonnementer med streaming-tjenester (tv-serier og film)

#1 Telmore
Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til HBO Nordic, TV2 Play, C More og Min Bio samt Flipp, BookMate og Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 259 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#2 Telmore
Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til HBO Nordic og TV2 Play (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#3 Telenor
Fri tale + 20 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 20 GB data + fri adgang til ViaPlay i 12 måneder (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#4 Telenor
Fri tale + 40 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 40 GB data + fri adgang til ViaPlay i 12 måneder (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#5 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data + adgang til enten Telia TV eller HBO Nordic (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 299 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#6 Teleselskabet 3
Har du mobilabonnement hos teleselskabet 3, så kan du tilkøbe TV2 Play for 59 kroner om måneden uanset hvilket abonnement du har – normalpris er 59 kroner, så du sparer 20 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud

 

Mobilabonnementer med streaming-tjenester (tv-serier og film), september 2018

Guiden til mobilabonnementer med streaming-tjenester til tv-serier og film inkluderet er fra september 2018. I guiden herover tipper vi til mobilabonnementer med streaming-tjenester inkluderet hos Telmore, Telenor, Teleselskabet 3 og Telia.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer