Mobilabonnement Guide: Rigtig meget Tale & Data koster kun 100 Kr.

Vi har taget pulsen på mobilmarkedet og set nærmere på hvor meget tale, data og sms du rent faktisk får for mindre end 100 kroner om måneden. Vi har sammenlignet aktuelle tilbud og priser i 37 forskellige mobilselskaber. Rigtig mange danskere kan årligt spare mere end 2.000 kroner på mobilregningen - Her kan du se de 10 billigste mobilabonnement lige nu.

Mobilabonnement Guide: Rigtig meget Tale & Data koster kun 100 Kr.

Konkurrencen blandt teleselskaberne rider på store bølger som tilfældigt slår ind over os med både ekstremt dyre og herligt gode tilbud – Her får du oversigten og guide til mobilabonnementer til under 100 kroner.

Mens TDC fortsætter med, at sende priserne til månen er der mange mobilselskaber, som insisterer på at blive stadig billigere og bedre – TDC er snart 150 procent dyrere end de billigste mobilselskaber, som faktisk også tilbyder mange af de bedste mobilabonnement på markedet.

– Danmark er oversvømmet af mobilabonnement; Fire teleoperatører, 33 mobilselskaber, 350 forskellige mobilabonnement og over 500 kombinationsmuligheder af mobilpakker med ekstra Tale, Data og SMS/mms, gør det danske mobilmarked uoverskueligt, og de fleste danskere drukner derfor i unødvendigt dyre mobilabonnement.

 

“Kina har fire, USA har fire og lille Danmark har 37 mobilselskaber. Ikke underligt, at danskerne mister overblikket og dermed snydes de let for det billigste mobilabonnement”, Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker for Mobil.nu & TelePrisTjek.dk

 

Det billigste mobilabonnement for dig?

Det billigste mobilabonnement for dig behøver ikke koste mere end 100 kroner om måneden. Hvilket mobilabonnement, der er billigst afhænger af dit faktiske mobilforbrug. Se dine historiske mobilregninger igennem og dan dig et indtryk af mobilforbruget de sidste seks måneder. Du bliver sikkert overrasket af to ting;

  1. Dine mobilregninger er meget uoverskuelige.
  2. Du sidder med en følelse af, at betale for meget.

 

“Mange danskere betaler mere end 300 kroner om måneden til deres mobilselskab, men de kan årligt spare op til 2.400 kroner på mobilregningen ved at skifte til et billigere mobilselskab… De fleste danskere kan dække deres forbrug for mindre end 100 kroner”, Nicolas Fredriksen.

 

De 5 billigste mobilabonnement under 75 kroner /md.

Mobilselskab Abonnement Pris Netværk Aktuelle priser
Greentel   1t Tale + 1 GB  48,-  Telia Se tilbud
Oister  1t Tale + 1 GB  49,-   3 Se tilbud
CallMe  1t Tale + 600 MB  49,-  Telia Se tilbud
Fullrate  1t Tale + 1 GB  59,-  TDC Se tilbud
Oister  3t Tale + 2 GB   69,-   3 Se tilbud

Greentel og Oister er billigst med mobilabonnementer til henholdsvis; 48 kroner og 49 kroner pr. måned – Mest Tale, Data & SMS/mms får du imidlertid med mobilpakken fra Oister, som giver 3 timer Tale og 2 GB Data til kun 69,- /måned.

 

De 5 billigste mobilabonnement op til 99 kroner /md.

Mobilselskab Abonnement Pris Netværk Aktuelle priser
Telmore  6t Tale + 10 GB  99,-  TDC Se tilbud
Oister  5t + 9 GB  89,-  3 Se tilbud
Oister  9t + 5 GB  89,-  3 Se tilbud
Fullrate  8t + 8 GB  99,-  TDC Se tilbud
CBB  10 + 6 GB  99,-  Telenor Se tilbud

PS! Call me tilbyder 9t Tale, 8 GB til 99 kroner pr. måned . Andre meget billige mobilpakker, som ikke er på Top 5 listen finder du hos; Nettalk.dkOKMobil.dk og CoopMobil.dk

 

Se også: Find billigste mobilabonnement

 

Konklusion

Hvilket mobilabonnement, der er bedst og billigst for dig afhænger af kvaliteten på mobilselskabets netværk (Har du dækning hvor du bor og opholder dig) og dit faktiske mobilforbrug.

Ingen grund til at betale dyrt for mobilforbrug, du aldrig benytter – Du bør vælge den billigste mobilpakke, som matcher dit forbrug og som benytter et netværk, som giver mobildækning hvor du bor.

Netværk & mobildækning: Uden dækning er prisen ligegyldig – Råd: Spørg dine naboer hvor tilfredse de er med deres mobilnet og internetdækning, og vælg mobilabonnement ud fra deres erfaringer.

 

Se også: Find den bedste mobil for dig