Mobilabonnement med Spotify – dette er billigst

Er du på udkig efter et mobilabonnement med Spotify Premium inkluderet? Se alle de forskellige abonnementer her - og tre alternativer med Deezer og TIDAL.

Mobilabonnement med Spotify – dette er billigst

Spotify er en uhyre populær streamingtjeneste – men hvis du vil kombinere det med dit mobilabonnement og spare penge, er mulighederne begrænsede. Mange teleselskaber tilbyder forskellige streamingtjenester, men kun to teleselskaber giver billig adgang til Spotify.

Læs også: Priser og tilbud på mobilabonnementer

De billigste abonnementer med Spotify

I lang tid har det kun været Telia, der tilbød Spotify, men nu har Telias lavprisselskab Call me også åbnet op for adgang til Spotify. Der er tale om Spotify Premium, som normalt koster 99 kroner per måned. Både Telia og Call me lader nye og eksisterende kunder vælge Spotify Premium til deres mobilabonnement, hvor man opnår rabat.

Telia og Spotify Premium

Hos Telia kan du tilkøbe Spotify Premium for 79 kroner per måned. Det er 20 kroner billigere end normalprisen på 99 kroner per måned. Dertil er der mulighed for at tilkøbe en række øvrige streamingtjenester.

Se aktuelle tilbud hos Telia

Call me og Spotify Premium

Også hos lavprisselskabet Call me kan man købe Spotify Premium for 79 kroner per måned. Spotify kan tilkøbes sammen med både et mobilabonnement og et abonnement med mobilt bredbånd.

Se aktuelle tilbud hos Call me

Telia og Spotify Premium Family

Som familie kan man i fællesskab købe adgang til Spotifys familieabonnement kaldet Spotify Premium Family. Det koster normalt 149 kroner på måned og giver adgang til op til seks brugere, men gennem Telia kan man tilkøbe det for 139 kroner enten til et mobilabonnement eller et abonnement med mobilt bredbånd.

Se aktuelle tilbud hos Telia

Alternativer til abonnementer med Spotify

Der er altså ikke mange teleselskaber, der tilbyder verdens mest populære streamingtjeneste, Spotify. Til gengæld er der også mulighed for at få rabat på andre musikstreamingtjenester.

3 og Deezer Premium

3 giver mulighed for at tilkøbe streamingtjenesten Deezer Premium for 79 kroner per måned, hvor normalprisen hedder 99 kroner per måned. Der er også mulighed for at vælge Deezer Family samt Deezer HiFi – begge for 149 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos 3

OiSTER og Deezer Premium

3’s lavprisselskab OiSTER tilbyder også Deezer Premium, men i to forskellige abonnementer:

Det ene abonnement har fri tale og 35 GB data (12 GB i EU) for 139 kroner per måned (første måned for 99 kroner). Det andet abonnement indeholder fri tale og 110 GB og inkluderer også Viaplay. Det koster 249 kroner per måned (149 kroner første måned).

Se aktuelle tilbud hos OiSTER

CBB Mobil og TIDAL

Det næste alternativ er CBB Mobil, som tilbyder streamingtjenesten TIDAL. Det kan købes som en del af abonnementet med fri tale og 30 GB data (12 GB i EU) for 139 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

Læs også: Guides til abonnementer med streaming og underholdning