Mobilabonnement med musik: 64 kroner i 3 måneder

Oister har lige nu tilbud på et mobilabonnement med Deezer-musikstreaming, hvor man får de første 3 måneder til kun 64 kroner.

Mobilabonnement med musik: 64 kroner i 3 måneder

Kunne du blive fristet af et billigt mobilabonnement og billig musikstreaming? Så har Oister lige nu et godt tilbud, som du bør kigge nærmere på.

Se også: Find lave priser på mobilabonnementer

Fri tale, 15 GB og musikstreaming på tilbud

Det er ikke altid, at mobilselskabernes abonnementer med streamingtjenester økonomisk giver mening, men i dette tilfælde gør det. Oister har lige nu et godt tilbud på deres mobilabonnement med streamingtjenesten Deezer, hvor der er penge at spare.

Lad os tage et kig på tilbuddet:

  • Fri tale, 15 GB data og 15 GB EU-data + streamingtjenesten Deezer Musik til 64 kroner per måned de første 3 måneder. Derefter er prisen 129 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Der er ingen binding på dette abonnement, så man kan skifte eftrer de tre måneder eller forblive kunde. Læs herunder om det kan betale sig at beholde abonnementet.

Tilbuddet skal bestilles senest den 20. september 2023.

Er det et godt tilbud?

Der er ingen tvivl om, at dette er et godt tilbud de første måneder måneder, men hvad med efter? Det har vi taget et kig på.

Normalt koster et mobilabonnement med taletid, data og EU-data som dette omkring 79-89 kroner, dertil kommer en streamingtjeneste med musik til omkring 99 til 109 kroner per måned.

Skulle mobilabonnement og musikstreaming købes separat, ville prisen altså blive mindst 178 kroner per måned og op til 198 kroner per måned.

Når introkampagnen med de 64 kroner i tre måneder er slut, koster mobilabonnement og musik 129 kroner hos Oister. Der er derfor mindst 49 kroner at spare per måned.

Man kan også vende den om. Hvis man betaler 99 kroner for Deezer, betaler man kun 30 kroner per måned for fri tale og 15 GB data.

Inden du kaster dig over abonnementet herover skal du huske at undersøge, om der er data nok til dig. I gennemsnittet brugere danskere omkring 18 GB per måned, så du skal have et forbrug lidt under det.

Se også: Flere guides til mobilabonnementer