Mobilabonnement med gratis Apple HomePod mini-højttaler

Få en gratis trådløs HomePod Mini-højtaler fra Apple til en værdi af 900 kroner med et mobilabonnement. Se tilbuddet her.

Mobilabonnement med gratis Apple HomePod mini-højttaler

Lige nu kan du i et mobilabonnement med fri tale og fri data få den trådløse Apple HomePod Mini-højtaler ganske gratis. Vi tager her et kig på det fristende tilbud fra Oister.

Se også: Find tilbud på mobilabonnementer

Få en Apple HomePod Mini til 0 kroner

HomePod Mini er en højtaler fra Apple, der kan bruges til trådløs afspilning af musik og andet lydindhold via AirPlay 2 over Wi-Fi og Bluetooth. Den er samtidig udstyret med Apples digitale assistent Siri og understøtter smart home-funktioner, hvor man med stemmen kan tænde for eksempel lamper og lignende.

En Apple HomePod Mini koster omtrent 900 kroner, men man får den altså ganske med i tilbuddet fra Oister.

  • Fri tale, fri data, 50 GB EU-data og Apple HomePod Mini til 179 kroner per måned.

Se tilbuddet hos Oister

Det er samme pris som Oister normalt tager for dette abonnement. Man går dog glip af deres aktuelle tilbud, hvis man får de første tre måneder halv pris.

Derudover skal man være opmærksom, at man ved køb af ovenstående binder sig til abonnement i 6 måneder.

Billigst fri tale og data?

Er Oister billigst med fri data? Vi har kigget ind hos konkurrenterne og fundet deres priser frem. Her kigger vi ikke på deres intropriser, men deres faste priser på disse abonnementer.

Hos eesy er prisen 199 kroner, hos CBB er den 199 kroner og hos Call Me er den også 199 kroner. Hos duka matches prisen på den 179 kroner.

Prisen på fri data og tale hos Oister er altså rigtig god. Og mangler du en trådløs højtaler, får du Apple HomePod Mini med gratis.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer