Mobilabonnement med Discovery+ – se laveste priser

Hvor kan du få billig adgang til Discovery+? Vi guider dig til de billigste mobilabonnementer med den populære musikstreamingtjeneste.

Mobilabonnement med Discovery+ – se laveste priser

En af de mange populære streamingtjenester her i Danmark er Discovery+ – det tidligere Dplay. Her får man adgang til on demand-indhold fra Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Investigation Discovery, Discovery Channel, TLC og Animal Planet.

Alt efter hvilket abonnement man vælger, kan man også få adgang til live-kanaler og livestream af sportskanaler. Prisen på Discovery+ er som følger:

 • Discovery+ Underholdning (med reklamer): 49 kroner per måned
 • Discovery+ Underholdning: 79 kroner per måned
 • Discovery+ Underholdning + Live: 99 kroner per måned
 • Discovery+ Sport: 129 kroner per måned

Men er det billigere at købe Discovery+ gennem et teleselskab, som inkluderer streamingtjenesten i et mobilabonnement? Find ud af det her.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

De billigste mobilabonnementer med Discovery+ inkluderet

Herunder kan du se de billigste mobilabonnementer med Discovery+ inkluderet:

Telia

Hos Telia kan man tilkøbe adgang til Discovery+ til alle mobilabonnementer. Discovery+ Underholdning kan købes for 69 kroner, hvilket giver en månedlig besparelse på 10 kroner. Der kan også købes adgang til Discovery+ Underholdning + Sport for 119 kroner per måned, hvilket er en besparelse på 10 kroner per måned.

Derudover sælger Telia tre mobilabonnementer, hvor man kan få gratis adgang til en valgfri streamingtjeneste i enten 6 eller 12 måneder, heriblandt Discovery+ Underholdning. De tre mobilabonnementer er som følger:

 • Fri tale, 40 GB data (heraf 19 GB i EU), 5G og gratis Discovery+ Underholdning i 6 måneder
  Pris: 238 kroner per måned (169 kroner per måned de første 6 måneder)
 • Fri tale, fri data (heraf 27 GB i EU), 5G og gratis Discovery+ Underholdning i 12 måneder
  Pris: 318 kroner per måned (249 kroner per måned de første 12 måneder)
 • Fri tale, fri data (heraf 27 GB i EU), 5G, gratis Discovery+ Underholdning i 12 måneder og Netflix Standard
  Pris: 378 kroner per måned (309 kroner per måned de første 12 måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos Telia

3

Teleselskabet 3 sælger tre af Discovery+’s abonnementer.

Køber du adgang til Discovery+ Underholdning sammen med et mobilabonnement hos 3, koster det 79 kroner per måned – samme pris som hos Discovery+. Du får dog de første tre måneder til 49 kroner per måned – altså en rabat på 90 kroner.

Discovery+ Underholdning + Live kan købes gennem 3 for 99 kroner per måned. Det er igen det samme som normalprisen, men her får du også 30 kroner rabat de første tre måneder.

Discovery+ Sport kan købes hos 3 for 129 kroner per måned og med 30 kroner rabat de første tre måneder. Normalprisen er også her identisk med Discovery+’s egen pris.

Se aktuelle priser og tilbud hos 3

Kan det svare sig at købe Discovery+ med et mobilabonnement?

Som vi tidligere har beskrevet, kan det i udgangspunktet godt svare sig at købe et mobilabonnement med en streamingtjeneste – så længe du husker at bruge den.

Når der næsten ingen eller slet ingen rabat er på streamingtjenesterne som i tilfældet med Discovery+, kræver det dog, at mobilabonnementerne er billige, før det kan svare sig. Og det er de ikke i hverken Telia eller 3’s tilfælde.

Du risikerer altså at købe et dyrt mobilabonnement for at få en besparelse på enten 10 kroner per måned hos Telia eller 90 kroner hos 3. Det kan naturligvis ikke svare sig, så i de tilfælde er du bedre stillet ved at købe et billigt mobilabonnement hos et lavprisselskab og Discovery+ for sig.

Dog kan Telias tilbud, hvor du får 6 eller 12 måneders gratis Discovery+ med i købet, godt svare sig. For eksempel betaler du 249 kroner per måned det første år for abonnementet med fri tale og fri data – et abonnement som koster 179-199 kroner hos lavprisselskaberne.

Selve mobilabonnementet er godt nok 50-70 kroner dyrere end de billigste alternativer hver måned, men du sparer til gengæld 79 kroner per måned på gratis adgang til Discovery+ Underholdning det første år. Den samlede besparelse hedder altså 9-29 kroner om måneden eller op til 349 kroner om året. Efter 12 måneder bør du dog skifte til et billigere abonnement.

Læs også: Kan det svare sig at købe mobilabonnement med streaming inkluderet?