mobiltelefon julepris juletilbud

Giv et mobilabonnement i julegave – det skal du vide

Hvordan giver man et mobilabonnement i julegave? Og kan man også give et mobilabonnement inklusiv en mobil i julegave? Det kan man sagtens, men der er et par vigtige ting, man skal være opmærksom på.

Se også: Billige mobilabonnementer

Giveren skal betale hele telefonen – kan ikke overdrages

Det er faktisk ikke særlig besværligt at give et abonnement inklusiv en mobil i julegave. Den, der giver gaven, skal dog være indstillet på, at betale hele telefonen, da teleselskaberne normalt ikke overdrager en afbetalingsaftale på en mobil til en anden.

Det er ikke sikkert, at man ønsker at give en gave til for eksempel 4.000 kroner, så det vil være en rigtig god idé at aftale på forhånd med modtageren af gaven, at vedkommende betaler det resterende beløb.

Se også: Mobilabonnement til hele familien

Mobilabonnement kan overdrages med det samme

Dog er det muligt at overdrage mobilabonnementet til en anden og det kan teknisk set gøres med det samme.

Det forudsætter bare, at vedkommende, som abonnementet skal overdrages til, er indforstået med, at de tilhørende forpligtelser også overdrages (f.eks. binding, tillægspakker etc.). Derudover forudsætter det også, at modtageren kan blive kreditgodkendt.

En alternativ løsning kan være, at man opretter et separat kundenummer til brugeren af abonnementet – herved kan brugeren have sine egne betalingsoplysninger tilmeldt samtidigt med giveren, som abonnementet er oprettet under. Med andre ord kan man godt have to kreditkort eller to betalingsserviceaftaler tilmeldt på samme CPR-nummer, men under to forskellige kundenumre.

Se også: Mobiltelefon med abonnement

Giveren skal stå som ejer i starten

Det kan lade sig gøre, så længe giveren er indforstået med at stå som ejer og betaler af abonnementet i starten. Senere kan man lave en overdragelse, hvis man vil det – overdragelsen kan dog kun ske for mobilabonnementet, og ikke mobiltelefonen på afdrag.

Man kan også bare vælge at overføre pengene med MobilePay juleaften, så kan modtageren bakse med det hele selv :)

Se også: Nyheder om mobilabonnementer