Oversigt: Find mobil med hurtigt 4G internet

Du kan let finde en mobil med hurtig internet og mobildata – det kan du med vores mobiltool. Se her, hvordan det virker.

Oversigt: Find mobil med hurtigt 4G internet

En mobil med hurtig 4G internet eller mobildata er efterhånden et must for de fleste, i hvert fald for dem, der bruger deres mobil til at streame videoer med eller hvis man bruger sin mobil som wifi hotspot. Du kan ganske let finde mobiltelefoner med hurtig 4G med vores mobiltool.

Du skal blot klikke på linket her til højre, mobil med hurtig 4G internet, så kommer du ind til mobiltoolet, hvor vi rangerer alle testede mobiltelefoner. Her kan du vælge at få overblik over de mobiltelefoner, der klarer sig bedst, når det gælder hurtig mobilt internet.

Du sætter et flueben i feltet ”Datahastighed” og så få du præsenteret de 10 bedste mobiltelefoner, når det gælder hurtigt mobilt internet.

Ønsker du at finde en mobil, der også klarer sig godt på andre parametre, sætter du tilsvarende flueben ud fra de parametre, du ønsker. Det kan for eksempel være, at du også ønsker en mobil med god skærm, fordi du streamer video eller du ønsker en mobil med bedst kamera.

4g hurtig mobil internet datahastighed

Hører du til den prisbevidste type, kan du også sætte et flueben i Pris, så bliver du præsenteret for de mobiler, der har bedst mobilt internet til prisen.

10 bedste mobiler til hurtigt internet

Når du er klar, trykker du på den orange kasse under de forskellige kategorier – den hedder “Find min bedste mobil”. Så får du en side frem med de 10 bedste mobiler inden for den kategori, du har valgt, i det her tilfælde Datahastighed.

Til højre for hver mobil finder du først den samlede karakter, som mobilen har fået i vores test. Ved siden af står karakteren for det parameter, du har valgt at få vist mobiler ud fra. Har du valgt flere parametre, bliver de lagt sammen til én samlet karakter. Du kan også se SAR-værdien for den enkelte mobil – SAR-værdien forklarer den mængde mobilstråling, der kommer fra mobilen. Jo lavere tal, desto bedre er det.

4g-hurtig-mobil-internet-datahastighed-2

Få den bedste pris

Endelig kan du se den bedste købspris med link ind til den samlede prisoversigt for hver enkelt mobil. Klik på linket og du får vist det bedste tilbud på lige netop den mobil, du er ude efter. Når du har fundet det, der er det bedste tilbud for dig, klikker du på den orange boks til højre med operatørnavnet i.

Mere til sagen

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Nicolas Fredriksen fastholdt sit fokus på emnet. Efterfølgende d. 1/4/2015 bragte vi nyheden om Priskrig : Oister & Telmore tegner frontlinjen – Næste artikel om temaet finder du her. Seneste nyt om temaet finder her.