mest populære mobiltelefonermest populære mobiltelefoner

De mest populære mobiltelefoner – se hvilke danskerne leder efter

Der findes mange virkelig gode mobiltelefoner i forskellige prisklasser på det danske marked, men hvilke mobiltelefoner er egentlig blandt de mest populære? Det ser vi nærmere på her og tipper også til tre mobiltelefoner du bør tjekke en ekstra gang ud.

Danmark er et iPhone-land. Det hersker der ingen tvivl om, når vi ser på listerne over de telefoner, der bliver lavet allerflest prissammenligninger på på telepristjek.dk, mobilkunden.dk og teleprisguide.dk.

 

Baseret på 48.000 prissammenligninger

Blandt de cirka 48.000 prissammenligninger, der er fortaget på mobiltelefoner på telepristjek.dk, mobilkunden.dk og teleprisguide.dk de sidste 30 dage, dominerer iPhone dominerer således listerne med både 2,5 år gamle iPhone 5S, sidste års iPhone 6S og den helt spritnye iPhone SE.

Det er tre gode mobiltelefoner, men der findes også andre mobiltelefoner at vælge mellem over de 10 mest sammenlignede telefoner.

De danske mobilkunder er også meget interesseret i at sammenligne priser på Huawei P9, Samsung Galaxy S7 Edge og Sony Xperia Z5 Compact samt Huawei P8.

Én ting er at lave en prissammenligning, en anden er at købe. Så hvilken af de mest populære mobiltelefoner bør man kaste penge efter, hvis man er ude efter en rigtig god mobil?

Her under kan du se, hvilke tre mobiltelefoner vi anbefaler ud fra de 10 mest populære mobiler, der bliver lavet prissammenligninger på.

Mobiler vi anbefaler blandt de mest populære

iPhone SE

iPhone SE har et virkeligt lille og kompakt format, men er udstyret med nogle af de bedste teknologier, som Apple kan fremvise lige nu, lige fra processor, kamera og opkobling. Skærmen er kun 4 tommer, så den er ikke så god til film, magasiner og spil, men det er den mest fikse og kraftfulde mobil fra Apple til dato.

iPhone SE populære mobiltelefoner

+ Brugervenlig (8/10)
+ Batterilevetid (9/10)
+ Hurtig på nettet (8/10)
+ Hastighed i brugerflade (10/10)
+ Kamera (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af iPhone SE

Bedste mindste pris 3.704 kroner ved teleselskabet Call me

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple

Samsung Galaxy S7 Edge

En vildt flot mobil i glas og metal og med den buede skærm, der satte Samsung på landkortet som producenten med den flotteste mobil. Kameraet er i særklasse godt – det bedste på markedet lige nu. Skærmen er 5,5 tommer stor med 2K-opløsning og er utrolig flot med fantastisk farver.

samsung galaxy s7 edge populære mobiltelefoner

+ Brugervenlig (9/10)
+ Batterilevetid (10/10)
+ Hurtig på nettet (10/10)
+ Hastighed i brugerflade (10/10)
+ Kamera (10/10)

Se også: Test & bedømmelse af Samsung Galaxy S7 Edge

Bedste mindste pris 6.242 kroner ved teleselskabet Oister

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Samsung

Særlige fordele ved Sony Xperia Z5 Compact

Sony Xperia Z5 Compact er den Android-mobil, der kombinerer funktioner og design på den bedst mulige måde. Med sin skærm på 4,6 tommer er den nemlig forholdsvis lille, men uden at den går på kompromis med funktionerne. Den har et fremragende kamera, har en virkelig hurtig brugerflade og rigtig lang batteritid.

sony xperia z5 compact populære mobiltelefoner

+ Lang batterilevetid (10/10)
+ God skærm (8/10)
+ Hurtig på nettet (9/10
+ Meget brugervenlig (9/10)
+ Hurtig brugerflade (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af Sony Xperia Z5 Compact

Bedste mindstepris – 3.010 kroner ved CBB Mobil

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Sony

 

Skriv et svar