huawei matebook x pro pris

Huawei MateBook X Pro tilbud: Få MediaPad M5 10,8″ med i prisen

I sidste uge fik vi at vide, hvornår den nye laptop, Hauwei MediaPad X Pro, lander i butikkerne i Danmark og prisen blev også afsløret. Nu er der så nyt fra Huawei igen, der fortæller, at de smider den glimrende tablet Huawei MediaPad M5 10.8 tommer med i prisen.

 

Tilbud på Huawei MateBook X Pro

Sidste uge blev lanceringsdato og priser afsløret på Huaweis nye MateBook X Pro. Den lander i butikkerne fredag den 6. juli og det til en pris fra 10.999 kroner for den mindst kraftfulde udgave. Selvom MateBook X Pro ser meget interessant ud på papiret og flere store udenlandske medier har fremhævet den som en af de bedste computere lige nu, så er der stadig tale om mange penge for en computer – dog ikke sammenlignet med Apples MacBooks, som Huawei ønsker at udfordre med denne computer.

For at bløde prisen lidt op, kan man købe den i en begrænset periode, hvor man får den roste tablet MediaPad M5 10,8” med i købet – interessant hvis man både har brug for en ny computer og en ny tablet. MediaPad M5 10,8 tommer har normalt en pris fra cirka 3.500 kroner.

Tilbuddet gælder til den 15. juli.

Se også: Priser på laptops

 

Kort om MateBook X Pro og MediaPad M5 10,8″

MateBook X Pro udmærker sig ved et flot design, kraftfuld Intel Core i7 eller i5 processor, god lyd med Dolby Atmos, skærm på 1,3 tommer med full view display (der er meget lidt ramme rundt om skærmen sammenlignet med andre bærbare computere og batteritiden loves at række til 12 timers brug.

MediaPad M5 10,8” lægger sig i slipstrømmen af designet på MateBook X Pro, bortset set fra, der er “kun” er tale om en tablet. Den har flot skarp skærm på 10,8 tommer, god batteritid med lynopladning, kraftfuld lyd og fint design. Den er en af de bedste anmeldte tablets lige nu og har samtidig en god pris fra cirka 3.500 kroner. Sammenlign priser på MediadPad M5.

Se også: Prissammenligninger på laptops