Low end mobilerne bliver virkelig gode i 2017

2017 kan blive et rigtig interessant år for alle os prisbevidste mobilkøbere, der samtidig gerne vil have en virkelig god mobil. Se her, hvad vi har i vente af imponerende specifikationer blandt billige low end mobiler.

Low end mobilerne bliver virkelig gode i 2017

2017 kommer til at byde på et sandt eldorado af nye topmodeller fra Apple, Sony, Samsung, Huawei, LG og så videre. Dem glæder vi os naturligvis til at se, men faktisk er det en anden type telefoner, der ser ud til at blive mere interessante her i 2017.

Noget tyder nemlig på, at de billige low end-telefoner bliver så gode, at det for de fleste vil være mere end rigeligt, hvad de kommer med.

Se også: Bedste mobil til prisen

Billige low end mobiler med hurtig brugerflade og lynopladning

For eksempel rygtes det, at både Sony og Huawei kommer med billige mobiltelefoner i low end segmentet med ret imponerende specifikationer.

Sony skulle således komme med en billig mobil med MediaTek Helio P20 processor. Sammenlignet med Qualcomms Snapdragon 820 er MediaTek Helio P20 faktisk en tand mere kraftfuld – det interessante her er, at Snapdragon 820 for blot et år siden hørte til i de absolutte topmodeller som Samsung Galaxy S7HTC 10 og Sony Xperia XZ.

Det vil derfor være ganske utroligt, hvis low end telefoner kan få Snapdragon 820 her i 2017. Vi krydser fingre for, at rygterne holder vand. For gør de det, kan vi få low end mobiler med utrolig hurtig brugerflade og lynopladning.

Men det stopper ikke her. Sonys kommende billige mobil, der skulle blive lanceret på Mobile World Congress 2017, siges også at få 3GB RAM, 32 GB indbygget hukommelse og et kamera med 16 megapixel. Det er også meget imponerende specifikationer for en mobil i det billige low end segment.

Kun skærmen kan beskrives som low end, når vi ser de specifikationer, der er kommet om den nye Sony-mobil – den er nemlig sat til at være med HD-kvalitet. Det er dog også helt fint, hvis skærmen holder sig på cirka 5 tommer.

Se også: Guide til de billigste mobiltelefoner

 

Hvor billig bliver billige low end mobil så i 2017?

Nu kan man frygte, at billige low end mobiltelefoner stiger i pris i takt med, at de får – hvis de altså får det – så imponerende specifikationer som vi har gennemgået herover. Det menes nemlig, at topmodellerne er i farezonen for at stige ret betragtelig i pris, for eksempel at Galaxy S8 kan stige op mod 20 procent i prisen og iPhone 8 kan få en pris over 10.000 kroner.

Det bliver derfor interessant at følge prisen på de billige low end mobiler. I dag kan man få en mobil som Huawei P9 Lite til 1.300 kroner og den har stor skærm med fuld HD-kvalitet, 3 GB RAM og batteri på 3.000 mAh. Derfor kan vi med rette forvente, at billige mobiltelefoner anno 2017 får en pris på maksimalt 2.000 kroner. Holder den forventning vand, så har vi som prisbevidste forbrugere i sandhed noget at glæde os til her i 2017.