LG Optimus F5 – perfekt mobil til børn, ældre eller nybegynderen

LG Optimus F5 kan være rigelig mobil for mange, specielt børn eller ældre. Lige nu kan du få den for under 2.500 kroner inklusiv 12 måneders mobilabonnement med 8 timers tale og 4 GB data.

LG Optimus F5 – perfekt mobil til børn, ældre eller nybegynderen

Man behøver efterhånden ikke at bruge en formue for et få en ny mobil med gode funktioner. Det er LG Optimus F5 et rigtig godt eksempel på – den kan lige nu fås til en samlet pris på under 2.500 kroner inklusiv mobilabonnement i 12 måneder med 8 timers tale og 4 GB data.

LG Optimus F5 kører med Android som styresystem – så hvis du vælger den, så er du sikker på, at du enten selv kan finde ud af at bruge den med det samme, eller er du nybegynder ud i det med smartphones, så er du sikker på, at du kender en, der har en mobil med Android.

Dermed er hjælpen sikret, så du kan komme godt i gang med den. Android er nemlig det mest populære styresystem til smartphones herhjemme.

Se altid opdaterede priser på LG mobiler.

Masser af funktioner

Denne billige mobil kan bryste sig af 4G med rigtig hurtige datahastigheder, den har et fiks lille format med skærm på 4,3 tommer, den har GPS med Google Maps, der er gratis at bruge (fraregnet den data appen bruger – og det er ikke meget og dermed ikke dyrt i Danmark. Har du et mobilabonnement med datta inkluderet hver måned, så bruger den bare af det og så koster det i princippet intet at bruge Google Maps herhjemme).

”Optimus F5 vil være en perfekt mobil til dem, der skal have deres første smartphone, eller til børn og ældre – rigtig god pris og masser af funktioner i et fint design”, Steen Jørgensen, mobilekspert på telepristjek.dk.

Takket være Android som styresystem, som Google står bag, så følger et hav af virkelig funktionelle tjenester og apps med, som vi også finder i langt dyrere mobiler. Det er blandt føromtalte Google Maps, Gmail, Kalender, Drev med 15 GB gratis lagerplads plus meget andet.

Kameraet er på 5 megapixel og har autofokus men mangler desværre fotolys.

lg-optimus-f5 pris LG-Optimus-F5

Ting vi elsker ved LG Optimus F5:

  • 4G
  • Plads til hukommelseskort

Ting vi ikke er så vilde med:

  • Kamera mangler fotolys
  • Mangler radio

Billig pris på LG Optimus F5

Lige nu kan LG Optimus F5 købes med forskellige mobilpakker og prisen varierer alt efter, hvilken pakke du vælger. Det er vigtigt, at du vælger et mobilabonnement, der passer til dit forbrug for at få den til den for dig billigste pris. Lige nu varierer den samlede pris (købspris + 12 måneders abonnement) med over 5.000 kroner.

Så kender du dit forbrug, kan du spare mange penge. Du kan købe LG Optimus F5 med et mobilabonnement med 8 timers tale og 4 GB data for en samlet pris på 2.405 kroner. Det forbrug vil formentlig være passende for rigtig mange. Et abonnement med 4 timers tale om måneden og 2 GB data kan være længe fint for dem med et moderat mobilforbrug.

Se aktuelle priser på LG Optimus F5.

Tip: Hvis du køber mobiltelefoner hos teleselskaberne bør du altid se på hvad mobilforbruget koster. Køb mobilen med en mobilpakke, der dækker dit faktiske mobilforbrug og som giver den bedste samlede pris over 12 måneder.

Efterfølgende nyt om emnet

Her følger vi op med den seneste udvikling om emnet. Nicolas Fredriksen fandt det relevant at følge op på temaet. 8/11/2014 fulgte redaktionen op med en artikel med tematikken Billig mobiltelefoni? Du kan spare 70 procent på mobiltelefoni! – Tjek artiklen her. Se også de seneste nyheder om temaet her.