Kup: LG G2 fås lige nu fra 699 kroner

LG G2 med 16 GB kan lige nu købes til en pris til kun 699 kroner – det er over 2.000 kroner billigere end den billigste pris for Samsung Galaxy S5, som LG G2 er et super skarpt alternativ til - Se her hvorfor LG G2 er en super mobil til super pris.

Kup: LG G2 fås lige nu fra 699 kroner

LG G2 er en ekstremt god allround-mobil, der leverer høj kvalitet på stort set alle fronter. Jeg kan kraftigt anbefale den gode LG mobil som et alternativ til en populær og meget dyrere mobil som Samsung Galaxy S5 – Lige nu kan du samlet spare op til 6.000 kroner på LG G2 med abonnement og 12 måneders mobilforbrug!

Noget af det, der tiltaler mig ved en mobil som LG G2, er, at den ikke er proppet med en uoverskuelig bunke af apps eller funktioner, som tilfældet er med den betydelig dyrere Samsung Galaxy S5.

LG G2 er en enkel og brugervenlig smartphone med masser af kvalitet for pengene – Steen Jørgensen, mobilekspert på Telepristjek.dk.

 

Gør et Kup: Sammenlign teleselskabernes aktuelle priser på LG G2

 

LG G2 – funktioner og egenskaber af høj kvalitet

  • Skærm på 5,2 tommer med super skarphed og flotte farver
  • Hurtig og enkel brugerflade
  • 4G med hurtig internet og meget velegnet som mobilt Hot-Spot
  • Et flot design
  • Virkelig godt kamera til både billeder og videoer
  • FM-radio
  • Indbygget GPS til navigation
  • Kraftfuldt batteri, der giver lang levetid
  • Smart udnyttelse af tastaturet med egen tasterække til tal

LG G2 scorer højt på en lang række funktioner og egenskaber. Der er absolut tale om en meget undervurderet mobil, som er på niveau med og billigere end mange konkurrerende modeller som f.eks Samsung Galaxy S5.

 

Prisen på LG G2

Teleselskabernes indbyrdes konkurrence forplanter sig til prisen på den enkelte mobiltelefon og ofte ser man, at et enkelt selskab pludselig dumper prisen på en bestemt mobil. Det har Telia så gjort med LG G2, som nu sælges for 699 kroner mod binding til en mobilpakke med Fri Tale, 100 GB Data og Fri SMS/mms til 399 kroner pr. måned – Den lave købspris kan være forlokkende, men se op for den dyre mobilpakke.

 

Mobilrabat på LG G2 opnås med 16 forskellige mobilpakker.

Priserne på LG G2 varierer alt efter hvilken mobilpakke du vælger. Særligt er der store forskelle i mindstepriserne og den samlede pris over 12 måneder. Som listet nedenfor er der også store forskelle (3.300 kroner) på købspriserne – Her gælder det ikke at falde ubetænksomt for fristelsen

Bedste købspris:
699 kroner.

Dyreste købspris:
3.999 kroner.

Købsprisen på 699 kroner er virkelig billig for så god en mobil som LG G2, men husk, at du ikke kun skal kigge på købsprisen for at få den bedste samlede pris på mobil og mobilforbrug over tid – Du har ikke sparet meget på en god købspris, hvis du efterfølgende må betale dyrt måned efter måned.

Det er altid værd at undersøge ens mobilforbrug på tale, sms og data. Det kan sagtens være, at en lidt højere købspris er bedre på sigt, hvis prisen kombineres med det rigtige mobilabonnement, der passer til dit forbrug – Vi anbefaler,at du kigger på den samlede pris over 12 måneder.

Sammenlign aktuelle priser på LG G2