Legetøj til større børn: 5 billige og gode droner til børn

Droner til børn - med en billig drone har børnene til mange timers underholdning i sommerferien. Guide og priser på 5 gode droner til børn.

Legetøj til større børn: 5 billige og gode droner til børn

Sommerferien er godt i gang for mange børn og selvom solen skinner og strandene lokker, så kan 5-6 uger alligevel godt være lang tid. En sjov måde at få tiden til at gå på for børnene i sommerferien er at flyve med droner. Guide til gode og billige droner til børn.

Da jeg var en knægt på 8-10 år var der ikke noget, der hed droner – i hvert fald ikke som vi kender dem i dag til almindelige forbrugere. Fjernstyrede biler var dog et fænomen og de blev flittigt brugt, særligt i sommerferien, hvor man mødtes med kammerater og kørte om kap. I dag findes der naturligvis også fjernstyrede biler og det er stadig sjovt at køre med dem. Men der er, som de fleste nok har bemærket, også kommet en anden produkttype til i lidt samme kategori, nemlig droner – og de er naturligvis også fjernstyret.Der findes rigtig dyre droner til voksne og professionelt brug, men der findes også billige droner, der lugter lidt mere af legetøj til større børn. De har en forholdsvis lav pris, må bruges i haven og parker (men man skal vise hensyn selvfølgelig) og styringen fungerer sammen med en mobiltelefon. Disse billige droner kan være meget fornøjelige for de større børn som et godt legetøj her i sommerferien.
Vi guider her til 5  gode og billige droner til børn.Se også: Priser på droner 

Billige droner til børn

#1 Parrot Minidrone Cargo Mars

Kommentar: Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 470 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Minidrone Cargo Mars

 

#2 Parrot Mambo Drone

Kommentar: Batteritid på cirka 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring og har indbygget mini-kamera med VGA-kvalitet. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 1.100 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Mambo Drone

 

# 3 Air Hog DR1 Official Race
Kommentar: Batteritid på cirka 10 minutter og har rækkevidde på cirka 60 meter fra fjernstyring. Kommer med briller til live HD streaming via smartphone. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 1.300 kroner.

Se aktuelle priser på Air Hog DR1 Official Race

 

#4 Syma X5SW

Kommentar: Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget HD-kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 700 kroner.

Se aktuelle priser på Syma X5SW

 

#5 Parrot Airborne Cargo Travis

Kommentar: Batteritid på cirka 6 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 425 kroner.

Se aktuelle priser på Parrot Airborne Cargo Travis

Se også: De bedste tilbud på droner

 

Bedste droner til børn, juli 2018

Sammenligningen af de bedste droner til børn er fra starten af juli 2018. Anbefalingen af de fem bedste i kategorien er baseret på test og priser på mobil.nu og pricepusher.dk. De fem bedste billige droner til børn er fra Parrot, Syma og Air Hog.

Den billigste drone i guiden koster cirka 425 kroner, mens den dyreste koster 1.100 kroner. Du sparer altså omkring 600 kroner ved at købe den billigste.

Se også: Prissammenligninger på billige droner