Lavpris teleselskaber med den bedste mobildækning

Man får, hvad man betaler for - og alligevel er der undtagelser, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. Her er lavpris teleselskaber med den bedste mobildækning.

Lavpris teleselskaber med den bedste mobildækning

Kan man få både et billigt mobilabonnement og forvente at få god mobildækning? Ja, det kan man faktisk godt. Danmark byder på et solidt telenetværk, hvor dækningen for det meste er god. Der er dog stadig områder, hvor man kan opleve mobilhuller og manglende dækning. Vil man have den bedste oplevelse med dækningen og samtidig få den billigste pris på et mobilabonnement, så kan vi anbefale en række teleselskaber. Her er vores guide til lavpris teleselskaber med den bedste mobildækning.

Selvom de danske telenetværk har dækningskort, som viser at de dækker op mod 99 procent af Danmark, så kan oplevelsen som mobilkunde i mange tilfælde være anderledes. Der er nemlig stadig områder, hvor de danske mobilnetværk kæmper med dækning, hvilket kan ses i vores undersøgelse af mobilselskabernes mobildækning & kundetilfredshed, hvor vi har samlet svar fra flere tusinde kunder i teleselskaberne. Tager man brugernes betragtninger og oplevelser med i vurderingen af mobildækning, så ser den noget mere anderledes ud, end teleselskabernes egne dækningskort. Og der er der oplagte grunde til, for deres dækningskort tager ikke hensyn til forhindringer på mobilsignalets vej. Det kan være forhindringer i landskabet, såsom bakker, bygninger og mange andre ting. Der kan derfor stadig opleves områder, hvor der er mobilhuller. Samtidig kan dækning opleves forskellig over korte afstande.

Pris og dækning hos danske teleselskaber

I mange tilfælge går pris og kvalitet hånd i hånd. Det ser det dog ikke ud til at gøre, når det gælder teleselskaber (officielt i hvert fald) – heller ikke når man kigger på brugernes oplevelser med deres teleselskab. Selvom man vælger at blive kunde hos et lavpris teleselskab, så kan man sagtens opnå en god mobildækning. Man skal bare vælge de rigtige, og dem som dækker bedst hvor man oftest bruger mobiltelefonen.

Ud fra mobildækning og kundetilfredshed har vi rangeret de bedste mobilselskaber i Danmark, og heriblandt er altså flere lavprisselskaber. Og lavpris teleselskaber med den bedste oplevede mobildækning, er netop hvad vi herunder kigger nærmere på.

Se også: Find et mobilabonnement til dit behov

Lavpris teleselskaber med bedste mobildækning

#1

duka
Oplevet mobildækning 7,21/10.
Teleselskabet duka har dukaTale, hvor de tilbyder en række mobilabonnementer, som dækker det flestes behov. De er skarpe på pris, gennemskuelighed, mængden af EU-roaming og ikke mindst dækningen. Priserne starter ved 59 kroner, for 5 timers tale og 5 GB data, og slutter ved 149 kroner, for fri tale og 50 GB data.

Tjek aktuelle mobilabonnementer fra dukaTale

#2

Greentel
Oplevet mobildækning: 7,55/10.
Greentel har en lang række mobilabonnementer, hvor specielt deres billige har et stort indhold. Der er fx abonnement til den data-hungrende, med 20 GB for kun 79 kroner.

Tjek aktuelle mobilabonnementer fra Greentel

#3

OK Mobil
Oplevet mobildækning: 7,10/10.
OK Mobil frister med ni forskellige mobilabonnementer, hvoraf fire kommer med EU-roaming. Det billigste abonnementer starter ved 49 kroner, med 1 times taletid og 1 GB data, og det største abonnement til 179 kroner har fri tale og fri data.

Tjek aktuelle mobilabonnementer fra OK Mobil

#4

CBB Mobil
Oplevet mobildækning: 7,06/10.
CBB Mobil er en velkendt spiller i telebranchen. I dag tilbyder de mobilabonnementer, som dækker alt fra et lille til det største behov. Deres mindste abonnement er forbrugsafregnet og kan fx anvendes til barnets første mobil eller til varmepumpe, alarmsystem eller lignende. Deres største abonnement har fri data og tale til 179 kroner.

Tjek aktuelle mobilabonnementer fra CBB Mobil

#5

Call Me
Oplevet mobildækning: 7,25/10.
Call Mes mobilabonnementer starter ved 79 kroner, hvor man får 5 timers tale og 5 GB data. Deres mest populære abonnementer tilbyder 50 GB data og 10 timers taletid. Vil have hoppe med på 5G, så tilbyder de dette i deres største abonnement med fri data og taletid til 179 kroner per måned – på tilbud til 89 kroner.

Tjek aktuelle mobilabonnementer fra Call Me

#6

Oister
Oplevet mobildækning: 5,95/10.
Med en lidt lavere score på mobildækningen, ud fra brugernes oplevelser, finder vi teleselskabet Oister. Er du i tvivl om dækningen, så tag et kig på vores dækningskort for 3 her. Oister er enormt skarpe på prisen, hvor man fx kan få 20 timers tale og 40 GB data til kun 89 kroner.

Tjek aktuelle mobilabonnementer fra Oister

Lavpris teleselskaber med bedste mobildækning, februar 2021

Guiden med lavpris teleselskaber med bedste mobildækning er fra februar 2021. Ovenstående teleselskaber er blevet vurderet til at have god mobildækning, bedømt af kunder hos teleselskaberne. Her er ikke tale om en videnskabelig undersøgelse, men resultatet giver alligevel en god indikation af teleselskabernes dækning. Vi samler hele tiden flere vurderinger ind. Har du lyst til at deltage, så tager det kun et øjeblik:

Se også: Guides og sparetips til mobilabonnementer

Mere nyt om Mobilabonnement

Her får du sagens videre forløb. Steen Jørgensen fulgte op på historien. d. 25/2/2021 dykkede vi igen ned i emnet med nyheden; Har OK Mobil god mobildækning og billige abonnementer? Se priser – Det videre forløb i sagen finder du her. Se også seneste nyt om emnet her.